Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Masterchef: Η Κωνσταντίνα απαντά για τη Μαρίνα – «Τελείωσε για μένα»

Masterchef: Η Κωνσταντίνα απαντά για τη Μαρίνα – «Τελείωσε για μένα»

MASTERCHEF: «Δεν κατάλαβα γιατί είχε αυτή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά η Μαρίνα», είπε η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου ήταν σήμερα καλεσμένη στη Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συμπεριφορά της Μαρίνας Ντεμολλάι απέναντί της, την οποία χαρακτήρισε… αλλοπρόσαλλη.

«Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό. Δεν ειπώθηκε κάτι από μένα ούτε μπροστά ούτε πίσω από τις κάμερες και δεν κατάλαβα γιατί είχε αυτή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά η Μαρίνα. Ήρθε από μόνη της και μου είπε ότι δεν θα μου μιλάει από τον εξώστη γιατί είναι και ο Αλέξανδρος από πάνω και δεν το θεωρώ δίκαιο. Και είπα κι εγώ ότι δεν θέλω να μου μιλάει κανένας», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου πρόσθεσε επίσης: «Λογικά τα μαγειρικά της κριτήρια, που είπε ότι δεν είμαι μαγείρισσα, είναι τα ίδια μαγειρικά κριτήρια που έκανε και τις επιλογές της μέσα στον διαγωνισμό με τις ομαδικές και τα μενού που μας οδήγησαν σε δοκιμασία αποχώρησης. Η υπεροψία και η έπαρση που έχει δεν την αφήνει να κρίνει αντικειμενικά. Και ίσως αυτό είναι και το λάθος που έχει κάνει και την έχει πάρει η μπάλα στον διαγωνισμό».

«Ωραίο το MasterChef, καλή και η Μαρίνα, αλλά τελείωσε το MasterChef, τελείωσε και η Μαρίνα», είπε κλείνοντας η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις