Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Masterchef – Ιωάννης: Τι λέει για τη σύντροφό του και τη σχέση του με τη Μαρία Λαζαρίδου

Masterchef – Ιωάννης: Τι λέει για τη σύντροφό του και τη σχέση του με τη Μαρία Λαζαρίδου

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης άφησε πίσω του την κουζίνα του Masterchef 5 και απαντάει για τη σχέση του με τη Μαρία Λαζαρίδου και τη σύντροφό του.

Μία ανάσα πριν από την τελική πεντάδα, ο Ιωάννης Αυλωνίτης κλήθηκε να αποχωριστεί την ποδιά του και να αποχαιρετήσει οριστικά τους κριτές και τους συμπαίκτες του στο Masterchef.

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, το πιάτο του είχε αστοχίες και έτσι δεν κατάφερε να πάρει το “πράσινο φως” από τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, ο Ιωάννης Αυλωνίτης έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, μιλώντας για την εμπειρία που βίωσε μέσα στο παιχνίδι.

«Σήμερα φεύγω χαρούμενος και γεμάτος αναμνήσεις… Έμαθα τόσα πράγματα στο μάστερ σεφ και με φόρτωσε ακόμα περισσότερο όρεξη!!! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά τις παραγωγής το #startv και το #masterchefgr Τα καλύτερα έρχονται…», έγραψε ο Ιωάννης Αυλωνίτης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 5 και βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σύντροφό του αλλά και την ιδιαίτερη σχέση του με την συμπαίκτριά του, Μαρία Λαζαρίδου.

«Δεν κρύβω πως είχα αδυναμία στη Μαρία. Είναι από τα άτομα που είχαμε τις καλύτερες σχέσεις στο σπίτι από τον πρώτο καιρό. Έχουμε πάρα πολλά κοινά. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που όταν τη ρώταγα κάτι θα μου έλεγε αυτό που δεν ήθελα να ακούσω» είπε για τη Μαρία Λαζαρίδου ο Ιωάννης.

Σχετικά με τη σύντροφό του, ο Ιωάννης Αυλωνίτης είπε μεταξύ άλλων: «Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ καιρό στη ζωή μου. Υπάρχει κατά καιρούς, αλλά για πολλούς λόγους την κρατάω στην αφάνεια.

Είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Πιο πολύ από τον καθένα. Απλά εγώ κάνω ώρες-ώρες του κεφαλιού μου και πολλές φορές δεν ακούω και κανέναν.

Πληγώθηκε βλέποντας κάποια πράγματα στο MasterChef. Εγώ σαν Γιάννης τα καταλαβαίνω, γιατί τα έχω ζήσει.

Ένας άνθρωπος που τα βλέπει από έξω δεν καταλαβαίνει και περιμένει κάποιες εξηγήσεις. Εφόσον δόθηκαν αυτές οι εξηγήσεις, είναι όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Media Τελευταίες ειδήσεις