Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Masterchef spoiler: Οι 4 φιναλίστ και ο μεγάλος νικητής

Masterchef spoiler: Οι 4 φιναλίστ και ο μεγάλος νικητής

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ MASTERCHEF: Το spoiler για τον μεγάλο νικητή του Masterchef έγινε πριν λίγα 24ωρα στη εκπομπή της Φαίης Σκορδά, και απομένει να επιβεβαιωθεί την Τετάρτη…

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το Masterchef και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Δυνατοί παίκτες, σκληρές μονομαχίες και στο βάθος το μεγάλο έπαθλο. Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μπέλλου, στην τελική τετράδα βρίσκονται ο Σταύρος, ο Σταυρής, ο Τζον και η Μαρία. Οι τέσσερις μάγειρες ετοιμάζονται για τις επόμενες δοκιμασίες που θα δούμε σήμερα Δευτέρα, και στο βάθος… βλέπουν έπαθλο.

Σήμερα αναμένεται να αποχωρήσουν δύο παίκτες, και έτσι να σχηματιστεί το ζευγάρι του μεγάλου τελικού, που αναμένεται την Τρίτη και την Τετάρτη να μας καθηλώσουν με μαγειρικές μονομαχίες δίχως προηγούμενο.

Σύμφωνα όμως με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής, ο Σταύρος και ο Σταυρής είναι δύο παίκτες που φτάνουν στον μεγάλο νικητή. Στην μαγειρική αυτή μονομαχία, στις δύο πρώτες δοκιμασίες ανάμεσα στον Σταύρο και τον Σταυρή, ο Σταύρος φέρεται να είναι αυτός που κερδίζει και στις δύο, ενώ απομένει το αποτέλεσμα της τελευταίας δοκιμασίας, το οποίο όμως δεν μπορεί να ανατρέψει το τελικό αποτέλεσμα. Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Σταύρος φέρεται να είναι ο μεγάλος νικητής του Masterchef 4.

Σύμφωνα με τη διαδικασία που έχουμε παρακολουθήσει και όλα τα προηγούμενα χρόνια, στο τελευταίο μισάωρο που ο τελικός του Masterchef βγαίνει σε ζωντανή σύνδεση, ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της τελευταίας δοκιμασίας.

Γνωρίζουμε δηλαδή τις βαθμολογίες των πρώτων δύο δοκιμασιών, και η τελευταία έρχεται να αποκαλύψει τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, αυτό που ανέφερε η Φαίη Σκορδά, ότι στον τελικό ανάμεσα στον Βαρθαλίτη και τον Σταυρή, ο πρώτος φαίνεται να προπορεύεται σημαντικά, τόσο που να αναδεικνύεται ουσιαστική και νικητής του MasterChef 4, μοιάζει να είναι απόλυτα ρεαλιστικό.

Ο Δημήτρης Μπέλλος για τον μεγάλο τελικό του Masterchef

Η πρόβλεψη του Δημήτρη Μπέλλου για τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης. Τι λέει για τον Σταύρο και τον Σταυρή ο πρώην παίκτης του Masterhef.

Η συνέχεια σήμερα στις οθόνες μας…

Media Τελευταίες ειδήσεις