Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Masterchef τελικός Spoiler: Χτύπημα κάτω από τη ζώνη – Ποιος κερδίζει την πρώτη δοκιμασία

Masterchef τελικός Spoiler: Χτύπημα κάτω από τη ζώνη – Ποιος κερδίζει την πρώτη δοκιμασία

Στην τελική ευθεία μπάινει σήμερα ο τελικός του Masterchef 5. Μαργαρίτα και Διονύσης παλεύουν για το μεγάλο έπαθλο.

Στο τρέιλερ του επεισοδίου του MasterChef που θα παρακολουθήσουμε σήμερα την Τρίτη, βλέπουμε ότι ο τελικός του Masterchef δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Παλιοί γνώριμοι, οι 4 παίκτε ςπου έφυγαν τελευταίοι από το Masterchef, μπαίνουν ξανά στον διαγωνισμό για να βοηθήσουν τον Διονύση και τη Μαργαρίτα στην πρώτη δοκιμασία του τελιοκού, αλλά και για να κερδίσουν από 5.000 ευρώ ο καθπένας!

Ο Διονύσης πάλι κάνει το θαύμα του, καθώς η συμπεριφορά του κάνει την Μαργαρίτα να πει στην κάμερα «ο άνθρωπος δεν αλλάζει», ενώ ο Παύλος λέει από την πλευρά του: «Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη».

Τι θα δούμε σήμερα:

Πότε είναι ο τελικός

Το MasterChef 5 θα ολοκληρωθεί με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του ριάλιτι, ο οποίος θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση, αφού πρώτα έχουν προηγηθεί ιδιαίτερα απαιτητικές μαγειρικές μάχες.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση την Τετάρτη 9 Ιουνίου, ωστόσο θα έχουν προηγηθεί και άλλα επεισόδια με τους δύο φιναλίστ, τη Μαργαρίτα και τον Διονύση να δίνουν τη μεγαλύετρη μάχη έως τώρα στο Masterchef.

Πάντως, σύμφωνα μετα spoiler που κυκλοφορούν, ο Διονύσης φάινεται να είναι ο νικητής της πρώτης δοκιμασίας.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο τελικός έχει ακόμη δρόμο. Άλλωστε, και στον ημιτελικό, αν και η Μαρίνα είχε το προβάδισμα μετά από δύο δοκιμασίες, ο Διονύσης ήταν αυτός που τελικά πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Media Τελευταίες ειδήσεις