Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Masterchef: Το μεγάλο spoiler για την τελική τριάδα

Masterchef: Το μεγάλο spoiler για την τελική τριάδα

MASTERCHEF: Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στην τελική φάση; Αυτοί οι παίκτες θα φτάσουν στην τελική τριάδα του reality μαγειρικής.

Το Masterchef φέτος παίζεται αλλιώς. Από ότι φαίνεται, εκτός από τις όποιες μικρές αλλαγές στους κανονισμούς του reality μαγειρικής, φαίνεται πως υπάρχουν και παίκτες που θα; εκπλήξουν με την απόδοσή τους. Μέχρι στιγμής έχουμε δει αρκετούς από τους “δυνατούς” παίκτες να δυσκολεύονται ή τελικά να αποχωρούν πριν την τελική δεκάδα.

Όσο προχωρούν τα επεισόδια του MasterChef, τόσο η αγωνία για τις αποχωρήσεις μεγαλώνει. Ενώ μέχρι τώρα είχε γίνει spoiler για τους δύο φιναλίστ, που σύμφωνα με όσα διαδίδονται είναι ο Σταυρής και ο Σταύρος, νέο spoiler έρχεται τώρα να μας εκπλήξει με τον τρίτο παίκτη της τελικής τριάδας.

Η γιαγιά της Μάρλεν προχώρησε σε… αποκαλύψεις για την τελική τριάδα. Αν το spoiler επαληθευτεί, τότε μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που κρύβει το MasterChef 4.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, η Μαρία Μπέη είναι αυτή που καταφέρνει να φτάσει στην τριάδα και να αποχωρήσει στον ημιτελικό. Μάλιστα, φέρει να καταφέρνει να βγάλει εκτός ακόμα και τον αγαπημένο της Δημήτρη Μπέλλο.

Η Μαρία καταφέρνει να «σπάσει» την κλίκα του Γιώργου και φτάνει στην τριάδα.

Media Τελευταίες ειδήσεις