Σάββατο, 24 Φεβ.
12oC Αθήνα

Milky Way – επόμενο επεισόδιο: Η Μαρία και ο Τζο παίρνουν μία παρακινδυνευμένη απόφαση

Milky Way – επόμενο επεισόδιο: Η Μαρία και ο Τζο παίρνουν μία παρακινδυνευμένη απόφαση

Το συγκλονιστικό νέο επεισόδιο της σειράς «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 23:10 στο MEGA και φέρνει όλους τους ήρωες στα όριά τους.

Η απόδραση της Μαρίας και του Τζο στην Αθήνα μοιάζει πιο κοντά από ποτέ, αλλά η ζωή τούς επιφυλάσσει μία πολύ δύσκολη δοκιμασία. Για να φτάσουν στο «αθηναϊκό όνειρο», πρέπει πρώτα να ζήσουν τον απόλυτο εφιάλτη.

Μετωπικές συγκρούσεις, πίστη που κλονίζεται, άνθρωποι που τα χάνουν όλα μέσα σε μία νύχτα και δεν έχουν από πού να κρατηθούν, εκδικητική μανία, αλλά και σωτήριο φως, που όπως πάντα βγαίνει μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι.

Η ιστορία του «Milky Way» θυμίζει τη δύναμη της πραγματικής φιλίας και πόσο σημαντικό είναι να έχουμε κάποιον να μας προσέχει.

Milky Way – επεισόδιο 6

Η Μαρία και ο Τζο παίρνουν μία παρακινδυνευμένη απόφαση σχετικά με τις παράνομες δοσοληψίες. Νιώθουν ότι βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο «αθηναϊκό όνειρο» και κάνουν σχέδια για το μέλλον, που όμως καταρρέουν πολύ βίαια.

Ο Τάσος πληρώνει πολύ ακριβά το τεράστιο λάθος που έκανε. Η Ελένη ξεσπά για όλα στον Γιώργο και του λέει όσα κρατούσε για χρόνια μέσα της. Κανείς δεν θα είναι ο ίδιος μετά από αυτή την τόσο σκοτεινή νύχτα.

Η Μαρία οπισθοχωρεί στα «θέλω» της και αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στη σχέση της με τον Τάσο και στην προοπτική της δημιουργίας οικογένειας. Εδώ τελειώνει το όνειρό της; Ή μήπως μία αναπάντεχη συμμαχία θα την κάνει και πάλι να ελπίζει;

Πρωταγωνιστούν: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Ακύλλας Καραζήσης, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Πρόδρομος Τσινικόρης, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest stars: Λαέρτης Μαλκότσης, Νίκος Καραθάνος, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα, Βίκυ Παπαδοπούλου.

Παραγωγή: FOSS PRODUCTIONS

To «Milky Way» μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικάon demand στο Vodafone TV.

Media Τελευταίες ειδήσεις