Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

My Style Rocks: «Αρπάχτηκαν» ξανά Διονυσία και Δώρα – «Δεν ξέρει καν τα χρώματα»

My Style Rocks: «Αρπάχτηκαν» ξανά Διονυσία και Δώρα – «Δεν ξέρει καν τα χρώματα»

Σε αντιπαράθεση ήρθαν για ακόμη μία φορά η Διονυσία και η Δώρα στο επεισόδιο του My Style Rocks της Τρίτης (05.12.2023). Οι δύο παίκτριες, από την αρχή του παιχνιδιού δεν κρύβουν την αντιπάθειά τους η μία για την άλλη.

Η Διονυσία και η Δώρα στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks διαφώνησαν για την εμφάνιση της δεύτερης, με την πρώην Σταρ Ελλάς να τη βαθμολογεί με 1.

«Δεν βλέπω κάποια πρόταση. Δεν υπάρχει λόγος να πας στην Κηφισιά έτσι, με ένα παιδάκι που δεν ξέρω πώς θα το κυνηγάς με τα τακούνια. Δεν ξέρω για ποιον λόγο ντύθηκες έτσι, είναι δικαίωμά σου όμως», σχολίασε η Διονυσία για τη συμπαίκτριά της.

«Πες μου τι δεν σου αρέσει για να καταλάβω. Έχω βάλει τα χρώματα συνδυασμένα, το κασκόλ. Ήθελα να συνδυάσω μπεζ αποχρώσεις με λίγο κιτρινάκι. Ήταν ένα concept που σκέφτηκα. Δηλαδή έπρεπε να βάλω αθλητικά;», θέλησε να δικαιολογηθεί η Δώρα.

«Να σου πω κάτι; Αλήθεια… δεν θέλω να πω άλλα. Πάω να μιλήσω, με διακόπτεις. Μπορείς να πας στην Κηφισιά όπως θέλεις. Εμένα δεν μου αρέσεις και σου έβαλα 1», ανταπάντησε η πρώην σταρ Ελλάς.

«Εγώ τους πρώτους δύο μήνες ερχόμουν εδώ μόνο με ρούχα fast-fashion. Αυτό δεν σημαίνει ότι για να ντυθεί μια γυναίκα καλά πρέπει να φοράει μόνο επώνυμα ρούχα», πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks.

«Δεν ξέρει καν ότι είναι κίτρινο, το λέει μπεζ. Έχει θέμα και με τις υφές. Τρελαίνομαι τώρα», παρατήρησε από την πλευρά της η Αμάντα για τη συμπαίκτριά της στο My Style Rocks, με τη διαγωνιζόμενη να απαντά πως έχει σπουδάσει και… χρωματολογία.

Media Τελευταίες ειδήσεις