Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

My Style Rocks: Κατερίνα Καραβάτου σε απόγνωση – «Εγώ πάω να κάτσω»

My Style Rocks: Κατερίνα Καραβάτου σε απόγνωση – «Εγώ πάω να κάτσω»

Αγανάκτησε η Κατερίνα Καραβάτου με τις παίκτριες του My Style Rocks, καθώς δεν την άφηναν να συντονίσει τη συζήτηση. Και έτσι τις… άφησε για λίγο!

Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε η Διονυσία για να ακούσει τη βαθμολογία και την κριτική των άλλων κοριτσιών του My Style Rocks. Και όταν η κατάσταση ξέφυγε, η Κατερίνα Καραβάτου μάταια προσπάθησε να βάλει μια… τάξη.

«Πώς σου φαίνεται η βαθμολογία; Αν σε ξανακοιτάζω, θα πάει χάλια», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου στη Διονυσία, καθώς οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες στο My Style Rocks της είχαν δώσει άσους και 2άρια!

Η Γεωργία πήρε μόνη της τον λόγο για να σχολιάσει τις στυλιστικές επιλογές της Διονυσίας, ξεκινώντας έναν έντονο διάλογο.

«Δεν έχω δώσει τον λόγο», αντέδρασε η Κατερίνα Καραβάτου, με τη Διονυσία να απαντά: «Σας παρακαλώ, δώστε της τον λόγο. Θέλω να μιλήσω με τη Γεωργία και μετά με τη Μορτασία».

«Θέλεις οπωσδήποτε να μιλήσεις με τη Γεωργία; Πες μου τη ροή που θες να κάνω», ανταπάντησε η παρουσιάστρια του My Style Rocks.

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου είδε ότι οι διάλογοι μεταξύ των κοριτσιών γίνονταν χωρίς να τους συντονίζει η ίδια, ξέσπασε σε γέλια και σχολίασε: «Εγώ θα πάω να κάτσω, δεν έχω λόγο εδώ. Κορίτσια, συγγνώμη που διακόπτω. Λίγο μόνο να ξέρω τι γίνεται… ούτε που με ακούνε».

 

Η κατάσταση στο πλατό του My Style Rocks επανήλθε και η παρουσιάστρια πήρε ξανά τον έλεγχο της συζήτησης.

Media Τελευταίες ειδήσεις