Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

My Style Rocks: Ξέσπασε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Αρετή και τις αντιγραφές

My Style Rocks: Ξέσπασε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Αρετή και τις αντιγραφές

Εκνευρισμένος ήταν απόψε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο My Style Rocks με την Αρετή Λις και τις δικαιολογίες που ανέφερε για τις αντιγραφές των στυλ από οίκους μόδας. Όλα ξεκίνησαν όταν χρήστες του διαδικτύου, έστειλαν στα social media της παραγωγής φωτογραφίες, όπου εμφανίσεις της Αρετής αλλά και του Μηνά ήταν σχεδόν πανομοιότυπες με το πρωτότυπο.

Μόλις η Αρετή βρέθηκε μπροστά στην επιτροπή για την κριτική, ο Στέλιος Κουδουνάρης θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους λέγοντας: «Θέλω να μου πεις Αρετή τι σημαίνει αντιγραφή και τι σημαίνει έμπνευση. Θέλω κάπως να το λύσω αυτό το θέμα γιατί γενικά είμαι στενοχωρημένος. Όταν το αποτέλεσμα δεν όμοιο αλλά πολύ κοντά στο πρωτότυπο, δεν θεωρείται αντιγραφή; Έμπνευση είναι όταν παίρνεις στοιχεία από κάποια εικόνα και δεν μοιάζει ή με κάποιο τρόπο παραπέμπει. Καμία εικόνα δεν μπορεί να είναι αντιγραφή γιατί τίποτα δεν μπορεί να είναι ακριβώς το ίδιο. Έφερες μια εικόνα που ήταν ίδια, ίδιοι όγκοι, ίδια ατμόσφαιρα. Τι πιο υγιές να λέτε ότι είδα αυτήν την εικόνα και πήρα αυτά τα στοιχεία. Θα σας λέγαμε όχι δεν τα έφερες σωστά; Δεν το αντέγραψες καλά; Ή προτιμάτε να σας λέμε μπράβο για αυτό που σκέφτηκες μόνος σου;

Δεν θέλω να μου λέτε τίποτα πια, εγώ θα τοποθετηθώ και τελειώνω σήμερα. Αν θέλετε να κοροϊδεύετε ο ένας τον άλλον, είμαστε μια χαρά μια ωραία παρέα. Έχω αρχίσει να αισθάνομαι έτσι με τους περισσότερους από εσάς.»

Media Τελευταίες ειδήσεις