Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

My Style Rocks: Βασίλισσα του στιλ η Νικολίνα Νικολούζου – «Μεγάλη νίκη για τα queer άτομα»

My Style Rocks: Βασίλισσα του στιλ η Νικολίνα Νικολούζου – «Μεγάλη νίκη για τα queer άτομα»

Με ένα λαμπερό τελικό και νικήτρια την Νικολίνα Νικολούζου ολοκληρώθηκε η 7 η σεζόν του My Style Rocks.

Η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Νικολίνα Νικολούζου, η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη και η Casablanca ήταν οι πέντε φιναλίστ του My Style Rocks που διεκδίκησαν τον τίτλο της «Βασίλισσας του στιλ» και το έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ.

Η πρώτη εμφάνιση των διαγωνιζόμενων έγινε με ένα νέο look βασισμένο σε παλαιότερο task, ενταγμένο σε νέο concept. Η κριτική επιτροπή αποφάσισε από το πρώτο μέρος του τελικού να μην υπάρξει κάποια αποχώρηση και να περάσουν και οι πέντε διαγωνιζόμενες στο δεύτερο μέρος.

Στη δεύτερη ενότητα το look που έπρεπε να παρουσιάσουν οι fashionistas χρειάστηκε να βασίζεται σε κάποιο από τα Gala. Με την ολοκλήρωση των εμφανίσεων το εισιτήριο για το τελευταίο μέρος πήραν οι: Ζέτα Θεοδωροπούλου, Νικολίνα Νικολούζου και Βασιλική «Μπι» Τρανούλη.

Η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου και η Casablanca αποχώρησαν συγκινημένες.

Για την τελευταία τους εμφάνιση οι τρεις φιναλίστ παρουσίασαν εκείνο το look που θεωρούν πως τις εκφράζει περισσότερο, απευθύνθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό και οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν. Το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε βασίλισσα του στιλ και μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks και του επάθλου αξίας 30.000 ευρώ την Νικολίνα Νικολούζου.

Τη στέψη πραγματοποίησε η νικήτρια της 6 ης σεζόν του My Style Rocks, Μορτασία.

Η Νικολίνα Νικολούζου δήλωσε συγκινημένη: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι τόσο μεγάλη νίκη! Όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλα αυτά που πρεσβεύω. Είναι τόσο μεγάλη νίκη για τα queer άτομα, για τα άτομα που πάντα δεν πίστευαν στον εαυτό τους! Για όλα τα άτομα που έχουν κάτι μέσα τους και θέλει κάποιος εκεί έξω να το δει και να το αγαπήσει. Σας ευχαριστώ όλους σας πάρα πολύ!»

Media Τελευταίες ειδήσεις