Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Netflix: 10 σειρές που θα σας κρατήσουν συντροφιά τον Φεβρουάριο

Netflix: 10 σειρές που θα σας κρατήσουν συντροφιά τον Φεβρουάριο

Το Netflix έδωσε στην κυκλοφορία τον κατάλογο με τις σειρές που θα είναι διαθέσιμες για streaming τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα.

Αξιόλογες σειρές για όλα τα γούστα, υπόσχονται πολλές συγκινήσεις και θα σας… κρατήσουν συντροφιά και αυτόν τον μήνα και θα κάνουν λίγο καλύτερες τις κρύες νύχτες σου. Δείτε τις 10 σειρές που δεν πρέπει να χάσετε τον Φεβρουάριο.

Μία Ημέρα: Σειρά μίας σεζόν / One Day

Το Μία Ημέρα αφηγείται την ιστορία της Έμα Μόρλεϊ και του Ντέξτερ Μέιχιου που μίλησαν για πρώτη φορά στις 15 Ιουλίου 1988, τη νύχτα της αποφοίτησής τους.

Το επόμενο πρωί, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, αλλά πού θα βρίσκονται την ίδια συνηθισμένη μέρα τον επόμενο χρόνο, και τον επόμενο χρόνο, και κάθε χρόνο που ακολουθεί;

Κάθε επεισόδιο βρίσκει τον Ντεξ και την Εμ, έναν χρόνο μεγαλύτερους, αυτήν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς μεγαλώνουν και αλλάζουν, πλησιάζουν και απομακρύνονται, βιώνουν χαρά και απογοήτευση. Το Μία Ημέρα είναι μια ιστορία αγάπης δεκαετιών, βασισμένη στο παγκόσμιο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Νίκολς.
Διαθέσιμη από 08/02/2024

Το Παράδοξο του Δολοφόνου / A Killer Paradox

Όταν ένας τυχαίος φόνος οδηγεί σε έναν δεύτερο, ένας απλός φοιτητής παρασύρεται σε μια ανελέητη καταδίωξη, σαν τη γάτα με το ποντίκι, από έναν δαιμόνιο ντετέκτιβ.
Διαθέσιμη από 09/02/2024

Κυρίαρχα Αρσενικά: Σεζόν 2 / Alpha Males: Season 2
Τίποτα δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Όσο κι αν προσπαθούν οι τέσσερις φίλοι να κάνουν τα πράγματα σωστά, πάντα βρίσκουν νέους τρόπους να τα κάνουν θάλασσα.
Διαθέσιμη από 09/02/2024

Καλημέρα, Βερόνικα: Σεζόν 3 / Good Morning, Verônica: Season 3

Στη συγκλονιστική τελευταία σεζόν, η Βερόνικα κάνει απρόσμενες συμμαχίες και αποκαλύπτει το παρελθόν της, ενώ ολοκληρώνει τον αγώνα της για δικαιοσύνη.

Ποιος είναι ο Ντουμ; Αυτή είναι η ερώτηση που καθοδηγεί την τρίτη και τελευταία σεζόν του Καλημέρα, Βερόνικα. Στην αναζήτηση του τρίτου αδερφού, η Βερόνικα ερευνά το ορφανοτροφείο όπου μεγάλωσαν ο Μπραντάο και ο Ματίας. Σε μια μικρή πόλη, γνωρίζει τον Ζερόνιμο, έναν εκατομμυριούχο κτηνοτρόφο αλόγων, και τη μητέρα του, Ντιάνα, μια όμορφη και μυστηριώδη γυναίκα που κρατά μυστικά για το μακάβριο παρελθόν του τόπου.

Ωστόσο, όταν η μαφία βάζει την οικογένεια της Βερόνικα σε κίνδυνο, εκείνη πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο. Χωρίς διέξοδο, ρισκάρει τα πάντα σε μια επικίνδυνη καταδίωξη από την οποία μπορεί να μην βγει ζωντανή.
Διαθέσιμη από 14/02/2024

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Σεζόν 6 / Love Is Blind: Season 6

Ελεύθεροι και ελεύθερες, που θέλουν να τους αγαπήσουν για αυτό που είναι, δέχονται να πάρουν μέρος σε μια κάπως αντισυμβατική προσέγγιση του σύγχρονου έρωτα και θα επιλέξουν να παντρευτούν κάποιον χωρίς να τον έχουν δει από πριν.

Μέσα σε ένα διάστημα πολλών εβδομάδων, τα πρόσφατα αρραβωνιασμένα ζευγάρια θα μείνουν μαζί, θα σχεδιάσουν τον γάμο τους και θα καταλάβουν αν η σωματική τους έλξη ταιριάζει με τον δυνατό συναισθηματικό δεσμό που ανέπτυξαν στις κάψουλες.

Τι θα συμβεί τη μέρα του γάμου τους; Θα τους απομακρύνουν άραγε η πραγματικότητα της ζωής και οι εξωτερικοί παράγοντες ή θα παντρευτούν το άτομο που ερωτεύτηκαν τυφλά; Με παρουσιαστές τον Νικ και τη Βανέσα Λασέι, αυτή η εθιστική σειρά δέκα επεισοδίων θα αποκαλύψει αν η εμφάνιση, η καταγωγή ή η ηλικία είναι όντως σημαντικά ή αν ο έρωτας είναι στ’ αλήθεια τυφλός.
Διαθέσιμη από 14/02/2024

Ready, Set, Love / Λάβετε Θέσεις, Έτοιμες, Ερωτευτείτε!

Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από τη ραγδαία μείωση του ανδρικού πληθυσμού, μια ανεπιτήδευτη γυναίκα συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό γνωριμιών που διοργανώνει η κυβέρνηση.
Διαθέσιμη από 15/02/2024

AlRawabi School for Girls: Season 2 / Συμμαχία στο Σχολείο Θηλέων: Σεζόν 2

Νέα χρονιά σημαίνει νέα τάξη, νέοι κανόνες –και νέες αρχηγοί– στο φημισμένο σχολείο Σχολείο Θηλέων Αλραουάμπι.
Διαθέσιμη από 15/02/2024

Rhythm + Flow: Ιταλία / Rhythm + Flow Italy

Το “Rhythm + Flow Italy”, μια εκπομπή σε 8 επεισόδια που θα είναι διαθέσιμη μόνο στο Netflix το 2024, θα ακολουθήσει τους Φάμπρι Φίμπρα, Γκεολιέρ και Ρόουζ Βίλεν ενώ αναζητούν το καλύτερο ταλέντο της επόμενης γενιάς, ξεκινώντας από τις πιο αντιπροσωπευτικές πόλεις της ιταλικής ραπ – Ρώμη, Νάπολη και Μιλάνο. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, οι νέοι ράπερ θα αποδείξουν την αξία τους με τις ικανότητές τους στον αυτοσχεδιασμό, τις ραπ μάχες και την παραγωγή πρωτότυπων τραγουδιών, με γνώμονα την επιθυμία τους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, τους τρεις κριτές θα συνοδεύουν οι κύριοι εκπρόσωποι της ιταλικής ραπ σκηνής, που θα βοηθήσουν να καθοριστεί το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.
Διαθέσιμη από 19/02/2024

Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου / Avatar: The Last Airbender

Νερό. Γη. Φωτιά. Αέρας. Πριν από πολύ καιρό, τα τέσσερα έθνη ζούσαν αρμονικά ώσπου όλα άλλαξαν. Μια παραλλαγή ζωντανής δράσης της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων.

Μια αναβίωση ζωντανής δράσης της αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή τον Άανγκ, τον νεαρό Άβαταρ, που μαθαίνει να ελέγχει τα τέσσερα στοιχεία (νερό, γη, φωτιά, αέρα) Water, Earth, Fire, Air) για να αποκαταστήσει την ισορροπία σε έναν κόσμο που απειλείται από το τρομακτικό Έθνος της Φωτιάς.
Διαθέσιμη από 22/02/2024

Ένα Θερμό Χειροκρότημα / A Round of Applause

Αντιμέτωπος με υπαρξιακές ανησυχίες και λαχταρώντας την πρότερη ζωή του, ένας άντρας καθοδηγεί την ιδιόμορφη οικογένειά του σε αυτό το δράμα πολλών δεκαετιών.
Διαθέσιμη από 29/02/2024

Media Τελευταίες ειδήσεις