Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Netflix: 11+1 σειρές τον Μάρτιο που δεν πρέπει να χάσετε

Netflix: 11+1 σειρές τον Μάρτιο που δεν πρέπει να χάσετε

Ο Μάρτιος έρχεται με σημαντικές ταινίες και ενδιαφέρουσες σειρές στο Netflix, και η υπηρεσία συνεχούς ροής… υπόσχεται πολλές ώρες θέασης, για όλα τα γούστα.

02/03/2023
Είναι Παγίδα!: Σεζόν 2 / Framed! A Sicilian Murder Mystery: Season 2

Η δεύτερη σεζόν του ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ! ξεκινά εκεί που τελείωσε η πρώτη: οι ζωές του Σάλβο και του Βαλεντίνο κινδυνεύουν. Οι δύο “ήρωες” βρίσκονται και πάλι εγκλωβισμένοι και παγιδευμένοι σε μια σειρά γεγονότων, από τα οποία είναι δύσκολο να ξεφύγουν χωρίς να πληγώσουν τα συναισθήματα των ανθρώπων που αγαπούν.
Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο από μια ατελείωτη ακολουθία ανατροπών και νέων καταστάσεων, όπως μια διπλή ανθρωποκτονία πίσω από την οποία κρύβεται ένας μυστηριώδης άνδρας, την εμφάνιση ξένων εγκληματιών στο προσκήνιο, τις περίπλοκες έρευνες για την “υπόθεση δολοφονίας Γκαμπίνο” που δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί και την ολοένα και πιο θυελλώδη σχέση μεταξύ του Σάλβο, του Βαλεντίνο και των αντίστοιχων συντρόφων τους.
Η νέα σεζόν συνεχίζει να ισορροπεί ανάμεσα στο χαρακτηριστικό κωμικό στιλ των Φικάρα και Πικόνε και τους καθιερωμένους κώδικες του θρίλερ όπου βασίζεται όλη η σειρά.

02/03/2023
Sex/Life: Σεζόν 2
Η Μπίλι έρχεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις –και πρωτόγνωρες επιθυμίες– στην προσπάθειά της να ζήσει όπως θέλει. Άραγε, θα μπορέσει να τα έχει όλα;

03/03/2023
Next in Fashion: Σεζόν 2 / Next in Fashion: Season 2
Το Next in Fashion, η καταιγιστική αλλά και απολαυστική διαγωνιστική σειρά σχεδίου μόδας, επιστρέφει στο Netflix για δεύτερη σεζόν. Ο σχεδιαστής μόδας και τηλεοπτικός σταρ Ταν Φρανς υποδέχεται τη συμπαρουσιάστρια, παγκόσμια σταρ, σούπερ μόντελ και γκουρού του στιλ Τζίτζι Χαντίντ. Ανερχόμενοι, απίστευτα ταλαντούχοι σχεδιαστές θα διαγωνιστούν για την ευκαιρία να κερδίσουν στο τέλος ένα βραβείο αξίας 200.000 δολαρίων, αλλά και να μοιραστούν τα σχέδιά τους με τον κόσμο. Αυτή η σεζόν υποδέχεται κριτές από κάθε γωνιά του κόσμου του στιλ, όπως τις Χέιλι Μπίμπερ, Έμα Τσέιμπερλεν, Μπέλα Χαντίντ και Ντονατέλα Βερσάτσε.

09/03/2023
Εσύ: Σεζόν 4, Μέρος 2 / You: Season 4 Part 2
Στο Λονδίνο, ο Τζο ορκίζεται να θάψει το παρελθόν και να γίνει όσο καλύτερος μπορεί. Όμως, στον δύσβατο δρόμο προς την εξιλέωση, μια νέα εμμονή αρχίζει να κυριαρχεί.

10/03/2023
Outlast
Μια σειρά άγριων διαγωνισμών επιβίωσης όπου 16 μοναχικοί τύποι πρέπει να αντέξουν ο ένας περισσότερο από τον άλλον στην έρημο της Αλάσκας σε μια προσπάθεια να κερδίσουν 1 εκατομμύριο δολάρια. Υπάρχει μόνο ένας κανόνας σε αυτό το σκληρό παιχνίδι: πρέπει να ανήκουν σε μια ομάδα για να κερδίσουν.

16/03/2023
Σκιές και Οστά: Σεζόν 2 / Shadow and Bone: Season 2
Μετά την αναμέτρηση με τον Κίριγκαν, η Αλίνα και ο Μαλ βρίσκουν νέους συμμάχους, αλλά βρίσκονται αντιμέτωποι με επώδυνα διλήμματα, καθώς αναζητούν μυθικούς ενισχυτές.

17/03/2023
Sky High: Η Σειρά / Sky High: The Series
Ένα τηλεφώνημα μέσα στη νύχτα θα αλλάξει για πάντα τη μοίρα της Σόλε: ο Άνχελ, ο άντρας της και αρχηγός μιας συμμορίας γκάνγκστερ, πέθανε. Η Σόλε, που μέσα σε μια νύχτα έγινε μια νέα χήρα με ένα παιδί να φροντίσει και πολλές προβληματικές δουλειές να διαχειριστεί, δεν θέλει να επιστρέψει στην καθοδήγηση του πατέρα της, Ροχέλιο, ενός από τους μεγαλύτερους εμπόρους κλοπιμαίων της Μαδρίτης.
Αποφασισμένη να βγάζει μόνη της τα προς το ζην, η Σόλε θα βρει στην πορεία νέους συμμάχους που θα τη βοηθήσουν να ξεσκεπάσει το μυστήριο των θανάτων που στιγμάτισαν τη μοίρα της, ενώ παράλληλα έρχεται σε επαφή με τη συμμορία κλεφτών και καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους με σκοπό να μπορέσει ξανά να κάνει ληστείες τόσο φιλόδοξες όσο εκείνες του παρελθόντος. Ωστόσο, ούτε η αστυνομία ούτε οι διάφορες μαφίες που θα έχει απέναντί της θα κάνουν την πορεία της προς την ευτυχία εύκολη.

17/03/2023
Dance 100
Το “Dance 100” είναι ένας απίθανος διαγωνισμός street dance που αναδεικνύει οκτώ επιτυχημένους χορευτές, έτοιμους να αποδείξουν ότι είναι το επόμενο μεγάλο όνομα στη χορογραφία. Εκπροσωπώντας 100 από τους καλύτερους χορευτές στον κόσμο, γνωστούς ως Ντανς 100, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να χορογραφήσουν, να διδάξουν και να δώσουν ασύλληπτες παραστάσεις που θα εντυπωσιάσουν τους κριτές, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους χορευτές τους. Παρουσιάστρια του “Dance 100” είναι η Άλι Λοβ.

23/03/2023
The Night Agent
Ενώ παρακολουθεί μια γραμμή άμεσης δράσης, ένας πράκτορας του FBI απαντά σε μια κλήση που τον παρασύρει σε μια φονική συνωμοσία που αφορά σε έναν χαφιέ στον Λευκό Οίκο.

29/03/2023
Wellmania
Όταν ένα πρόβλημα υγείας αναγκάζει τη Λιβ να ξανασκεφτεί την κοσμοθεωρία της για τη ζωή, ξεκινά ένα ταξίδι ευεξίας για να γίνει καλά — ακόμα κι αν της στοιχίσει τη ζωή.

30/03/2023
Unstable
Ο Έλις Ντράγκον είναι ένας εκκεντρικός, νάρκισσος επιχειρηματίας βιοτεχνολογίας που όλοι θαυμάζουν, ο οποίος προσπαθεί να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Επίσης, βρίσκεται σε συναισθηματικό χάος. Ο γιος του, Τζάκσον Ντράγκον, δεν είναι… τίποτα από αυτά. Μπορεί ο Τζάκσον να σώσει τον Έλις και την επιχείρησή του και μαζί την αποξενωμένη σχέση τους, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα κάτι που είναι μάλλον απίθανο: να βγει από τη σκιά του δυναμικού του πατέρα;

30/03/2023
Ρίβερντεϊλ: Σεζόν 7 (Νέα επεισόδια εβδομαδιαία) / Riverdale: Season 7 (New episodes weekly)
Το μεταφυσικό αστυνομικό δράμα επιστρέφει με την έβδομη και τελευταία σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις