Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Netflix: 4 ταινίες και σειρές που πρέπει να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο

Netflix: 4 ταινίες και σειρές που πρέπει να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Άνοιξη είναι εδώ, και τι είναι καλύτερο, από τις βραδιές που «λιώσνυμε» βλέποντας σειρές ή ταινίες στο Netflix. Δείτε 4 από τις ταινίες και τις σειρές που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στο Netflix, και σίγουρα θα σας καθηλώσουν…

Scoop

Το «Scoop» είναι βασισμένο στο βιβλίο της πρώην παραγωγού Sam McAlister «Scoops: Behind the Scenes of the BBC’s Most Shocking Interviews» η οποία ήταν εκείνη που εξασφάλισε τη συνέντευξη για την εκπομπή του BBC.

Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, το SCOOP είναι ο εσωτερικός απολογισμός της επίμονης δημοσιογραφίας που οδήγησε σε μια συγκλονιστική συνέντευξη – την περιβόητη εμφάνιση του πρίγκιπα Ανδρέα στο BBC Newsnight.

Από την ένταση των διαπραγματεύσεων του παραγωγού Σαμ Μακάλιστερ Μακάλιστερ με τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μέχρι την έκπληξη της Έμιλι Μάιτλις και την ιατροδικαστική αντιπαράθεση με τον πρίγκιπα, το SCOOP μάς μεταφέρει στις λεπτομέρειες της ιστορίας, με τις γυναίκες που δεν σταμάτησαν σε τίποτα μέχρι να πάρουν τη συνέντευξη.

Και για να πάρει κανείς μια τόσο μεγάλη συνέντευξη, πρέπει να έχει τόλμη. Πρωταγωνιστούν η Gillian Anderson και ο Rufus Sewell.

Ripley / Το Λαβράκι της Δεκαετίας

Πρόκειται για την πιο πολυαναμενόμενη παραγωγή για τον Απρίλιο. Το σενάριο αναφέρεται στον Tom Ripley, έναν απατεώνα της Νέας Υόρκης, ο οποίος στις αρχές του ’60, προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο άνδρα για να πάει στην Ιταλία και να φέρει πίσω τον γιο του.

Όταν ο Τομ αποδέχεται τη δουλειά, κάνει το πρώτο βήμα για μια περίπλοκη ζωή με δόλο, απάτη και φόνο. Η δραματική σειρά μίας σεζόν βασίζεται στα μπεστ σέλερ μυθιστορήματα Τομ Ρίπλεϊ της Πατρίσια Χάισμιθ.

Ο Άντριου Σκοτ υποδύεται τον Τομ Ρίπλεϊ, η Ντακότα Φάνινγκ τη Μαρτζ Σέργουντ και ο Τζόνι Φλιν τον Ντίκι Γκρίνλιφ.

Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Έλιοτ Σάμνερ, Μαουρίτσιο Λομπάρντι, Μαργκερίτα Μπούι, Τζον Μάλκοβιτς, Κένεθ Λόνεργκαν και Αν Κιούζακ.

Το «Ripley» είναι μια συμπαραγωγή των Showtime και Endemol Shine North America σε συνεργασία με την Entertainment 360 και τη Filmrights.

Τη διεύθυνση παραγωγής υπογράφουν οι Στίβεν Ζάλιαν, Γκάρετ Μπας, Κλέιτον Τάουνσεντ, Γκιμόν Κασαντί, Μπεν Φόρκνερ, Σάρον Λέβι και Φιλίπ Κιλ της Diogenes.

Ο Σκοτ θα έχει επίσης ρόλο παραγωγού στη σειρά. Τα οκτώ επεισόδια της σειράς είναι σε σκηνοθεσία και σενάριο του Στίβεν Ζάλιαν.

Ανθρακίτης

Το 1994, η μαζική αυτοκτονία μιας αίρεσης σε ένα μικρό χωριό των Άλπεων γίνεται πρωτοσέλιδο… Τριάντα χρόνια αργότερα, η δολοφονία μιας γυναίκας που σκοτώθηκε ακολουθώντας το τελετουργικό αυτής της παράξενης κοινότητας προκαλεί χάος στην εύθραυστη ισορροπία που επαναφέραν οι κάτοικοι.

Ο ιδανικός αποδιοπομπαίος τράγος: ο Ζαρό Γκατσί, ένας νέος παραβάτης, φτάνει στο βουνό για να βάλει ξανά τη ζωή του στη θέση της, αλλά σύντομα κατηγορείται για τον φόνο.

Αποφασισμένος να αποδείξει ότι είναι αθώος, δέχεται αναπάντεχη βοήθεια από την εκκεντρική Ιντά, που βρίσκεται διαρκώς στο διαδίκτυο και ψάχνει τον αγνοούμενο πατέρα της…

Σύντομα, θα συνειδητοποιήσουν ότι η εμπλοκή τους στην υπόθεση δεν είναι καθόλου τυχαία και ότι οι απαντήσεις που αναζητούν βρίσκονται στα μυστικά του δικού τους παρελθόντος…

Rebel Moon – Μέρος 2: The Scargiver

Το Rebel Moon – Μέρος 2: The Scargiver συνεχίζει την επική ιστορία της Κόρα και των επιζώντων πολεμιστών καθώς ετοιμάζονται να θυσιάσουν τα πάντα, πολεμώντας δίπλα στους γενναίους ανθρώπους του Βελτ, για να υπερασπιστούν ένα άλλοτε ειρηνικό χωριό, μια νέα πατρίδα για όσους έχασαν τη δική τους στον αγώνα ενάντια στον Μητρικό Κόσμο.

Την παραμονή της μάχης τους οι πολεμιστές πρέπει να αντιμετωπίσουν τις αλήθειες του δικού τους παρελθόντος, αποκαλύπτοντας ο καθένας γιατί πολεμούν.

Καθώς η πλήρης δύναμη του βασιλείου απειλεί την αναδυόμενη εξέγερση, άρρηκτοι δεσμοί σχηματίζονται, ήρωες αναδύονται και θρύλοι γεννιούνται.

Media Τελευταίες ειδήσεις