Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Netflix: 5+1 σειρές και ταινίες που θα σας καθηλώσουν τον Απρίλιο

Netflix: 5+1 σειρές και ταινίες που θα σας καθηλώσουν τον Απρίλιο

NETFLIX: Σειρές και ταινίες που έρχονται τον Απρίλιο στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα για να “λιώσετε” στην τηλεόραση.

Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο είχαμε την ευκαιρία να δούμε σπουδαίες ταινίες και σειρές παραγωγής του Netflix, και όπως φαίνεται ο Απρίλιος δεν θα διαφέρει και πολύ.

Ο γίγαντας συνεχούς ροής ανακοίνωσε το νέο περιεχόμενο που θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του στην Ελλάδα τον τέταρτο μήνα του έτους, στο οποίο περιλαμβάνονται αρκετές σειρές, ταινίες και φυσικά ντοκιμαντέρ.

Prank Encounters: Εφιάλτης στην Κάμερα

Η σεζόν 2 κυκλοφορεί 1 Απριλίου 2021. Με παρουσιαστή τον Γκέιτεν Ματαράτσο (“Stranger Things”), κάθε επεισόδιο αυτής της τρομακτικής και ξεκαρδιστικής σειράς με φάρσες χαρίζει σε δύο τελείως άγνωστα μεταξύ τους άτομα τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής τους.

Τα πάντα βαίνουν φυσιολογικά, μέχρι τη στιγμή που οι δρόμοι τους διασταυρώνονται και η προσωρινή εργασία τους μετατρέπεται σε μεταφυσικό εφιάλτη. Το τρομακτικό και αστείο “Prank Encounters: Εφιάλτης στην Κάμερα” είναι η πιο καλοφτιαγμένη εκπομπή με φάρσες και κρυφές κάμερες που έγινε ποτέ.

Worn Stories: Το Ρούχο Είχε τη Δική του Ιστορία

Η σεζόν κυκλοφορεί 1 Απριλίου 2021. Το “Worn Stories: Το Ρούχο Είχε τη Δική του Ιστορία” ανοίγει τις ντουλάπες διαφορετικών ανθρώπων και αποκαλύπτει έναν θησαυρό ιστοριών για το νόημα που κρύβουν τα ρούχα. Είτε πρόκειται για ένα ζευγάρι μπότες που συμβολίζουν την επιβίωση ή για ένα φόρεμα που εκφράζει την έννοια της ανάρρωσης ή για μια φόρμα που επιβεβαιώνει μια ταυτότητα, η σειρά ρίχνει φως στη ζωή εκείνων που τα φορούν μέσα από ιστορίες για αγαπημένα ρούχα.

Με αστείο, τραγικό, σπαρακτικό και πανηγυρικό ύφος, κάθε επεισόδιο έχει ένα συγκεκριμένο θέμα και παρουσιάζει διάφορες συνεντεύξεις με πρόσωπα από τον χώρο του πολιτισμού και ταλαντούχους παραμυθάδες. Οι συγκινητικές αυτές ιστορίες ζωντανεύουν με τη βοήθεια κινουμένων σχεδίων και αρχειακού υλικού. Το “Worn Stories: Το Ρούχο Είχε τη Δική του Ιστορία” είναι μια πρωτότυπη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix σε συνεργασία με τις Έμιλι Σπίβακ, Τζέντζι Κόχαν, Tremolo Productions και Tilted Productions.

Η Μεγαλύτερη Ληστεία Έργων Τέχνης στον Κόσμο

Η σεζόν κυκλοφορεί 7 Απριλίου 2021. Ήταν η μεγαλύτερη ληστεία έργων τέχνης στην ιστορία: το σαββατοκύριακο του Αγίου Πατρικίου το 1990, θρυλικά έργα των Ρέμπραντ, Βερμέερ και άλλων, τα οποία σήμερα αξίζουν πάνω από μισό δισεκατομμύριο δολάρια, κλάπηκαν από το Μουσείο Ιζαμπέλα Στούαρτ Γκάρντνερ στη Βοστόνη.

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ σε τέσσερα μέρη από τον σκηνοθέτη Κόλιν Μπάρνικλ ασχολείται με τα στοιχεία, τα αδιέξοδα, τα τυχερά και τις εικασίες της έρευνας αυτού του μυστηρίου που παραμένει ακόμα ανεξιχνίαστο.

Μαζί μέχρι Θανάτου

Η ταινία κυκλοφορεί 15 Απριλίου 2021. Μια ιστορία δύο γυναικών: η μία που σκοτώνει από έρωτα και η άλλη που την ωθεί να σκοτώσει. Αυτή η ταινία “δρόμου” παρουσιάζει την άσκοπη φυγή των δύο αυτών γυναικών και το χαοτικό ταξίδι που, προς έκπληξή τους, θα τις φέρει πιο κοντά.

Γεννημένη και αναθρεμμένη σε μια πλούσια οικογένεια, η Ρέι (Κίκο Μιζουχάρα) κάνει μια ζωή χωρίς να της λείπει τίποτα. Μια μέρα, την προσεγγίζει η Νανάε (Χονάμι Σάτο), με την οποία ήταν ερωτευμένη στο σχολείο, και οι δύο γυναίκες συναντιούνται ξανά μετά από δέκα χρόνια. Ωστόσο, η χαρά της Ρέι δεν διαρκεί πολύ, αφού σοκάρεται που βλέπει τη Νανάε να είναι γεμάτη μελανιές από την ενδοοικογενειακή βία που υπέστη από τον άντρα της. Όταν η Νανάε λέει στη φίλη της ότι ανησυχεί και φοβάται για τη ζωή της, η Ρέι τής λέει: “Σε αυτήν την περίπτωση, ο άντρας σου πρέπει να εξαφανιστεί”. Ακούγοντάς το αυτό, η Νανάε λέει χαμηλόφωνα: “Τότε, μπορείς να τον σκοτώσεις;” Με το που ωθεί η Νανάε τη Ρέι να σκοτώσει τον άντρα της από έρωτα, ξεκινά η ιστορία άσκοπης φυγής των δύο γυναικών…

Σκιές και Οστά

Η σεζόν κυκλοφορεί 23 Απριλίου 2021. Βασισμένη στα παγκόσμια μπεστ-σέλερ βιβλία “Οι Γκρίσα” της Λι Μπαρντούγκο, η σειρά “Σκιές και Οστά” μάς οδηγεί σε έναν κόσμο που μαστίζεται από πολέμους, όπου η ταπεινή και ορφανή πολεμίστρια Αλίνα Στάρκοφ μόλις εξαπέλυσε μια απερίγραπτη δύναμη που ίσως είναι το κλειδί για την απελευθέρωση της χώρας. Με την τερατώδη απειλή της Σκοτεινής Πτυχής να καραδοκεί, η Αλίνα αφήνει πίσω όλα όσα γνώριζε για να εκπαιδευτεί ως μέλος μιας μαγικής ελίτ πολεμιστών που είναι γνωστοί ως “Οι Γκρίσα”. Καθώς παλεύει να δαμάσει τη δύναμή της, ανακαλύπτει ότι εχθροί και σύμμαχοι μπορεί να είναι ένα και το αυτό, και ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται σε αυτόν τον κόσμο.

Επικίνδυνες δυνάμεις ξεδιπλώνονται, μεταξύ άλλων μια ομάδα χαρισματικών κακοποιών, και θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από μαγεία για να επιβιώσει. Η σειρά “Σκιές και Οστά” είναι μια παραγωγή του Netflix από την 21 Laps Entertainment, με πρωταγωνιστές τους Τζέσι Μέι Λι (Αλίνα Σταρκόφ), Άρτσι Ρενό (Μάλγιεν Ορετσέφ), Φρέντυ Κάρτερ (Καζ Μπρέκερ), Αμίτα Σούμαν (Ινέζ), Κιτ Γιάνγκ (Τζέσπερ Φάχι) και Μπεν Μπαρνς (Στρατηγός Κίριγκαν).

Yasuke

Η σεζόν κυκλοφορεί 29 Απριλίου 2021. Το “Yasuke” είναι μια σειρά έξι επεισοδίων από τον Λεσόν Τόμας, που διαδραματίζεται σε μια φαντασιακή Ιαπωνία την εποχή της φεουδαρχίας. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν πολεμιστή Σαμουράι με καταγωγή από την Αφρική, ο οποίος αναγκάζεται να ξαναπιάσει το σπαθί του και να εμπλακεί σε βίαιες συγκρούσεις, για να προστατεύσει ένα μυστηριώδες κορίτσι από σκοτεινές δυνάμεις.

Στη διαλυμένη από τον πόλεμο φεουδαρχική Ιαπωνία, γεμάτη με ρομπότ και μάγους, ο μεγαλύτερος ρόνιν όλων των εποχών, ο Γιάσουκε, παλεύει να ζήσει μια ειρηνική ζωή μετά το βίαιο παρελθόν του. Αλλά, όταν το χωριό του γίνεται το επίκεντρο κοινωνικής αναταραχής μεταξύ των αντίπαλων νταΐμιο, ο Γιάσουκε αναγκάζεται να ξαναπιάσει το σπαθί του και να μεταφέρει ένα μυστηριώδες παιδί, το οποίο καταδιώκουν σκοτεινές δυνάμεις και πολέμαρχοι που διψούν για αίμα. Η ιστορία του Γιάσουκε, του πρώτου σαμουράι αφρικανικής καταγωγής που πολέμησε με τον θρυλικό Όντα Νομπουνάγκα θα κυκλοφορήσει στον κόσμο.

Media Τελευταίες ειδήσεις