Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Netflix: 7 ντοκιμαντέρ που πρέπει να δείτε τον Δεκέμβριο

Netflix: 7 ντοκιμαντέρ που πρέπει να δείτε τον Δεκέμβριο

Ενδιαφέροντα ντοκιμανέρ κάνουν πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στο Netflix και δεν πρέπει να χάσετε.

Οι σημαντικές παραγωγές του Netflix που βγαίνουν τον Δεκέμβριο στη γνωστή streaming υπηρεσία είναι σίγουρα μία καλή συντροφιά προκειμένου να περάσουμε ευχάριστα το χρόνο μας μέσα στο σπίτι.

Τα ντοκιμαντέρ του Netflix

01/12/2022

Ο Απατεώνας με τη Μάσκα / The Masked Scammer
Παρουσιάζοντας συνεντεύξεις με τους συνεργούς και τα θύματά του, αυτή η έρευνα εξετάζει πώς ένας κορυφαίος απατεώνας υπεξαίρεσε εκατομμύρια ευρώ από την ελίτ της Γαλλίας.

02/12/2022

Ρόμπερτ Ντάουνι ο Πρεσβύτερος / “Sr.”
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ αποτίνει φόρο τιμής στον εκλιπόντα πατέρα του, σε ένα ντοκιμαντέρ που εξιστορεί τη ζωή και την ξεχωριστή καριέρα του πρωτοπόρου δημιουργού.

Ο ντοκιμαντερίστας Κρις Σμιθ (American Movie) παρουσιάζει ένα τρυφερό και αυθάδικο πορτρέτο της ζωής, της καριέρας και των τελευταίων ημερών του ανεξάρτητου δημιουργού ταινιών Ρόμπερτ Ντάουνι του πρεσβύτερου, του οποίου το επαναστατικό πνεύμα ενέπνευσε δεκαετίες κινηματογραφικής αντικουλτούρας.

Το “Ρόμπερτ Ντάουνι ο Πρεσβύτερος” εκτείνεται από την τέχνη του Ντάουνι έως τη ζωή του που είναι βαθιά συνυφασμένες και περιλαμβάνει μια προσωπική ματιά στη σχέση του με τον γιο του, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Γυρισμένη σε διάστημα τριών ετών, η ταινία αποτίει ειλικρινή φόρο τιμής στη μη γραμμική και σχεδόν παράνομη προσέγγιση του πρεσβύτερου, καταγράφοντας μεταξύ άλλων την απόφασή του να ξεκινήσει ένα παράλληλο τελευταίο πρότζεκτ.

Το πορτρέτο του Σμιθ για μια οικογένεια και έναν καλλιτέχνη είναι ένας στοχασμός για τη ζωή, τόσο σουρεαλιστικός όσο και συγκινητικός, μια ωδή στην καλλιτεχνική δημιουργία χωρίς κανόνες που ανατρέπει τους δικούς της κανόνες στην πορεία.

13/12/2022

Τελευταία Ευκαιρία: Μπάσκετ: Σεζόν 2 / Last Chance U: Basketball: Season 2
Μια νέα σεζόν ξεκινά για τους Χάσκι στο Κολέγιο Ιστ Λος Άντζελες κι ο προπονητής Μόζλι έχει μια πληθώρα νέων ταλέντων που χρειάζονται “σκληρή” αγάπη για να προοδεύσουν.

Η αναγνωρισμένη από τους κριτικούς και υποψήφια για Emmy σειρά επιστρέφει στο Κολέγιο Ιστ Λος Άντζελες (ELAC) για να δώσει στους θεατές μια ακόμη ειλικρινή, σκληρή ματιά στον κόσμο του μπάσκετ των κοινοτικών κολεγίων. Αυτή η σειρά, σε σκηνοθεσία των Γκρεγκ Ουάιτλι, Άνταμ Λίμπογουιτζ και Ντάνιελ Τζορτζ Μακντόναλντ, συνεχίζει έναν χρόνο μετά το απότομο και συγκινητικό τέλος στο πρωτάθλημα του ELAC το 2020 λόγω COVID.

Ο βασικός προπονητής Τζον Μόζλι ανυπομονεί να επιστρέψει στο γήπεδο με ένα σχεδόν εντελώς νέο ρόστερ των Χάσκις, το οποίο περιλαμβάνει ταλαντούχους αλλά και προβληματικούς αθλητές Α’ Κατηγορίας που αναζητούν μια τελευταία ευκαιρία για να τα καταφέρουν. Εκτός γηπέδου, οι παίκτες γίνονται ευάλωτοι και μοιράζονται τους προσωπικούς τους αγώνες, όπως η οικογενειακή αστάθεια, η ψυχική υγεία, η έλλειψη στέγης και πολλά άλλα.

Μέσα σε 8 επεισόδια, οι θεατές θα παρακολουθήσουν το ταξίδι της ομάδας, καθώς οι παίκτες προσπαθούν να ξεπεράσουν τους προσωπικούς τους δαίμονες και να παλέψουν για τη θέση τους στο γήπεδο.

Η σειρά Τελευταία Ευκαιρία: Μπάσκετ είναι μια παραγωγή του Netflix σε συνεργασία με τις εταιρείες GQ Studios, Endgame Entertainment, One Potato Productions και Boardwalk Pictures. Διευθυντές παραγωγής είναι οι Γκρεγκ Ουάιτλι, Τζο Λαμπράσιο, Λούκας Σμιθ και Τζέιμς Ντ. Στερν. Χρέη διευθυντή παραγωγής εκτελούν επίσης οι Άντριου Φριντ, Ντέιν Λίλεγκαρντ και Άνταμ Λίμπογουιτζ. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Γκρεγκ Ουάιτλι, Άνταμ Λίμπογουιτζ και Ντάνιελ Τζορτζ Μακντόναλντ.

14/12/2022

Η Κοιλάδα των Καγκουρό / Kangaroo Valley
Στην ενδοχώρα της Αυστραλίας, ένα καγκουράκι που λέγεται Μάλα πολεμά πείνα, παγετό και μια αγέλη με πεινασμένα ντίνγκο προσπαθώντας να επιβιώσει την πρώτη της χρονιά.

14/12/2022

Μη Σηκώνετε το Τηλέφωνο / Don’t Pick Up The Phone
Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ακολουθεί την έρευνα για έναν φαρσέρ που έπειθε διευθυντές επιχειρήσεων φαστ φουντ στις ΗΠΑ να κάνουν σωματική έρευνα στους υπαλλήλους.

16/12/2022

Το Ηφαίστειο: Διάσωση από το Γουακάρι / The Volcano: Rescue from Whakaari
Μαρτυρίες επιζώντων και διασωστών σε συνδυασμό με επιτόπια πλάνα συνθέτουν αυτό το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ για τη μοιραία έκρηξη ηφαιστείου το 2019 στη Νέα Ζηλανδία.

21/12/2022

ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ: Σεζόν 4 / I AM A KILLER: Season 4
Προμελετημένες πράξεις, τραγικά ατυχήματα ή πράξεις αυτοάμυνας; Δολοφόνοι αφηγούνται τα οδυνηρά εγκλήματα που τους οδήγησαν στη φυλακή με ισόβια κάθειρξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις