Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Netflix, Amazon Prime και Facebook Watch: Τι μπορείτε να δείτε τον Μάρτιο

Netflix, Amazon Prime και Facebook Watch: Τι μπορείτε να δείτε τον Μάρτιο

Μέσα από τις εφαρμογές που προσφέρει το Vodafone TV, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και στις συνδρομές σας σε Netflix, Amazon Prime και Facebook Watch, αντίστοιχα.

Το Netflix παρουσιάζει τον Μάρτιο τη σειρά “Moxie”: Η δεκαεξάχρονη Vivian είναι μια συνηθισμένη  και αρκετά εσωστρεφής έφηβη που μαζί με την κολλητή της Claudia παρακολουθούν «από τον πάγκο» τα δρώμενα στο λύκειο όπου φοιτούν.

Η έλευση μιας νέας μαθήτριας, της Lucy, μία μαύρης λατινοαμερικάνας, πρόκειται να αλλάξει τόσο τη ζωή της Vivian όσο και όλου του  σχολείου. Φέρνει επίσης το “The irregulars”, στο οποίο μία παρέα ασυμβίβαστων ερευνά μια σειρά από μεταφυσικά εγκλήματα στο Βικτωριανό Λονδίνο, για λογαριασμό του Δρα Γουάτσον και του σκοτεινού συνεργάτη του, Σέρλοκ Χολμς.

Η νεανική ανάγνωση του Netflix σε κάτι εντελώς γνώριμο, σε κάτι εντελώς γνώριμο, που  μοιάζει εντελώς καινούργιοι.

Το Amazon Prime φέρνει νέες τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες και αυθεντικό περιεχόμενο όπως ο νέος κύκλος του “Picard” με τον Πάτρικ Στιούαρτ από το σύμπαν του “Star Trek”, η υπέροχη “Lizzo και τα καμώματά της, το animated “The Boys Diabolical”, o “Λίνκολν” του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο τέταρτος κύκλος του “TheMarvelous Mrs. Maisel”, αλλά και το υποψήφιο για Όσκαρ “Spencer” του Πάμπλο Λαραίν.

Παράλληλα, το Facebook Watch προσφέρει συναρπαστικό και εντελώς δωρεάν Facebook Watch Originalsπεριεχόμενο, όπως το βραβευμένο με Emmy “Red Table Talk” ή το “Humans of New York: The Series”, αλλά και περιεχόμενο γύρω από το gaming, τη μουσική και την επικαιρότητα.

Ειδικά τον Μάρτιο φέρνει το “Sneaker Hustle”, ένα οδοιπορικό στις αγορές των αθλητικών παπουτσιών με ήρωα τον Τσέις Ριντ, που έγινε από τους πρώτους που στα 16 του είχε μπει στη λίστα με τους πιο πλούσιους στον κόσμο, αλλά και το “Sorry for your Loss” με την Ελίζαμπεθ Όλσεν στο ρόλο μιας χήρας, που ξαναγνωρίζει ποιος ήταν ο άντρας της.

Media Τελευταίες ειδήσεις