Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Netflix: Ozark, Better Call Saul και άλλες 9 σειρές που πρέπει να δείτε τον Απρίλιο

Netflix: Ozark, Better Call Saul και άλλες 9 σειρές που πρέπει να δείτε τον Απρίλιο

Ποιες είναι οι τηλεοπτικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2022 στο Netflix και δεν πρέπει να χάσετε.

Οι νέες σειρές του Netflix, που βγαίνουν τον Απρίλιο του 2022 είναι σίγουρα μία καλή συντροφιά προκειμένου να περάσουμε ευχάριστα το χρόνο μας μέσα στο σπίτι.

08/4/2022
Elite: Season 5
Στο Λας Ενθίνας, κάθε νέο εξάμηνο συνοδεύεται από ένα νέο θύμα, έναν νέο δράστη και ένα νέο μυστήριο, καθώς οι μαθητές βρίσκονται πνιγμένοι μέσα στα ψέματα.

08/4/2022
Ροζ Γραμμές / Dirty Lines
Στο Άμστερνταμ του ’80, μια δραστήρια φοιτήτρια βρίσκει τυχαία δουλειά σε μια τηλεφωνική γραμμή σεξ που ξεκίνησαν δύο τελείως διαφορετικά αδέρφια.

12/4/2022
Hard Cell
Η πρώην διοργανώτρια και νυν διευθύντρια γυναικείων φυλακών Λόρα Γουίλις καταγράφει τις χαρές και τα δεινά της ζωής στη φυλακή σ’ αυτήν τη σειρά με στεγνό χιούμορ.

15/4/2022
Η Ανατομία ενός Σκανδάλου / Anatomy of a Scandal
Η γεμάτη προνόμια ζωή της Σόφι ως συζύγου του ισχυρού πολιτικού Τζέιμς αλλάζει απότομα, όταν έρχονται στο φως μυστικά και σκάνδαλα — κι εκείνος κατηγορείται για έγκλημα.

15/4/2022
Οι Κληρονόμοι της Γης / Heirs to the Land
Ο πολυμήχανος νεαρός Χούγκο Γιορ προσπαθεί να πετύχει στη Βαρκελώνη του 14ου αιώνα, χωρίς να αθετήσει έναν όρκο που έδωσε στην οικογένεια Εστανιόλ.

20/4/2022
Πάρε τον Σολ: Σεζόν 6 / Better Call Saul: Season 6 Part 1
Η βραβευμένη με Emmy σειρά επιστρέφει για έκτη σεζόν.

20/4/2022
Ρωσική Κούκλα: Σεζόν 2 / Russian Doll: Season 2
Αφού περνούν την πιο τρελή νύχτα της ζωής τους, την οποία ζουν ξανά και ξανά, η Νάντια και ο Άλαν μπλέκουν σε μια ακόμα αλλοπρόσαλλη υπαρξιακή περιπέτεια.

22/4/2022
Heartstopper
Οι έφηβοι Τσάρλι και Νικ ανακαλύπτουν ότι η απρόσμενη φιλία τους μπορεί να εξελίσσεται σε κάτι μεγαλύτερο, καθώς εξερευνούν παρέα το σχολείο και τον νεανικό έρωτα.

28/4/2022
Οι 7 Ζωές της Λεά / The Seven Lives of Lea
Η Λεά ξυπνάει επτά φορές στο παρελθόν, σε διαφορετικά σώματα. Όταν μπλέκεται στο μυστήριο του θανάτου ενός νεαρού άνδρα, προσπαθεί να τον αποτρέψει – με συνέπειες

29/4/2022
Ozark: Season 4 Part 2
Αντιμέτωποι με απειλές από παντού, ο Μάρτι κι η Γουέντι παλεύουν να κρατήσουν χαρούμενους το καρτέλ, το FBI και τα παιδιά τους – ώσπου να πάρουν πίσω τη ζωή τους.

29/4/2022
Γκρέις και Φράνκι: Σεζόν 7 / Grace and Frankie: Season 7 – The Final Episodes
Πριν από επτά χρόνια, οι ζωές της Γκρέις και της Φράνκι ανατράπηκαν όταν οι μακροχρόνιοι σύζυγοί τους, τις άφησαν ο ένας για τον άλλον. Η Γκρέις και ο Φράνκι συνεχίζουν να δείχνουν στον εαυτό τους, στις οικογένειές τους και στους θαυμαστές τους τι σημαίνει να ζεις τη ζωή στο έπακρο, άφοβα και μη απολογητικά.

Media Τελευταίες ειδήσεις