Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Netflix: To κορεάτικο «La Casa De Papel» κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου

Netflix: To κορεάτικο «La Casa De Papel» κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου

Η «Τέλεια Ληστεία: Κορέα», μία διαφορετική κορεάτικη βερσιόν του «La Casa De Papel» έρχεται στο Netflix στις 24 Ιουνίου.

Η πασίγνωστη μάσκα του Νταλί που είδαμε στο «La Casa De Papel» αντικαθίσταται από ολόλευκες παραδοσιακές κορεάτικες μάσκες «Hahoe», οι οποίες στην επίσημη αφίσα της νέας σειράς παρουσιάζονται κηλιδωμένες με αίμα.

«Όποιος κλέβει μικροποσά, τον σκοτώνουν ή τον στέλνουν φυλακή. Μα όποιος κλέβει πολλά, μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και να γίνει ήρωας.

Ο κόσμος θα δει ζωντανά το μεγαλύτγρο σόου στη Γη. Και θα μας υποστηρίξει», ακούγεται στο σύντομο βίντεο που αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς.

Δίχως αμφιβολία, το ενδιαφέρον του κοινού για κορεάτικα σόου εκτινάχθηκε με το «Squid Game» που κέρδισε τις εντυπώσεις και δημιούργησε ένα φανατικό κοινό.

Το κορεατικό Squid Game κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Money Heist για ξενόγλωσση σειρά (μη αγγλόφωνη γενικότερα) με τις περισσότερες προβολές στο Netflix.

Με το Money Heist: Korea είναι μοναδική ευκαιρία της πλατφόρμας συνεχούς ροής να προσελκύσει περισσότερους ανθρώπους σε πρωτότυπες κορεάτικες παραγωγές.

Media Τελευταίες ειδήσεις