Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Netflix: Νεά teaser για Stranger Things και Ozark

Netflix: Νεά teaser για Stranger Things και Ozark

Κατά τη διάρκεια του πρώτου παγκόσμιου event για τους φαν, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου, το Netflix έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για τις νέες παραγωγές αλλά και τους νέους κύκλους από αγαπημένες σειρές.

Το τρίωρο εικονικό event του Netflix ήταν γεμάτο συναρπαστικές ειδήσεις, αποκλειστικές πρώτες ματιές, τρέιλερ, καθώς και εμφανίσεις των δημιουργών και πρωταγωνιστών που υπογράφουν τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες του Netflix.

Stranger Things: Μπείτε στο σπίτι των Κριλ με δική σας ευθύνη με αυτό το αποκλειστικό teaser της τελευταίας τοποθεσίας από την επερχόμενη τέταρτη σεζόν.

Αν και το Netflix έχει δώσει μόνο λίγα στοιχεία για την τροπή που θα πάρει η υπόθεση στην 4η σεζόν, στο νέο teaser βλέπουμε για πρώτη φορά το Creel House, μια ιδιαίτερα σημαντική τοποθεσία για τη νεξέλκιξη της σειράς, όπως παραδέχονται οι δημιουργοί της.

Δείτε το teaser του Stranger Things:

Όζαρκ: Το αποχαιρετιστήριο ταξίδι συνεχίζεται με μια αποκλειστική πρώτη ματιά στην επερχόμενη τέταρτη και τελευταία σεζόν.

Τι περιμένουμε να δούμε στη νέα σεζόν στην αγαπημένη σειρά; Το teaser trailer που κυκλοφόρησε μας προετοιμάζει για τη συνέχεια.

Media Τελευταίες ειδήσεις