Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Netflix: Ντοκιμαντέρ και παιδικές ταινίες και σειρές που πρέπει να δείτε τον Μάρτιο

Netflix: Ντοκιμαντέρ και παιδικές ταινίες και σειρές που πρέπει να δείτε τον Μάρτιο

Ποιες είναι οι παιδικές ταινίες, παιδικές σειρές και ντοκιμανέρ που κάνουν πρεμιέρα τον Μάρτιο στο Netflix και δεν πρέπει να χάσετε.

Οι νέες παιδικές ταινίες, παιδικές σειρές αλλά και ντοκιμαντέρ του Netflix, που βγαίνουν τον Μάρτιο είναι σίγουρα μία καλή συντροφιά προκειμένου να περάσουμε ευχάριστα το χρόνο μας μέσα στο σπίτι.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

Ο Χειρότερος Συγκάτοικος στην Ιστορία / Worst Roommate Ever
Βίαιοι απατεώνες. Αδίστακτοι δολοφόνοι. Τρομακτικές αληθινές ιστορίες αποκαλύπτουν μερικές από τις χειρότερες εμπειρίες συγκατοίκησης που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Επιβίωση στον Παράδεισο: Μια Οικογενειακή Ιστορία / Surviving Paradise: A Family Tale
Ελέφαντες, λιοντάρια, λύκοι και πολλά άλλα είδη ευημερούν στο δέλτα του Οκαβάνγκο στην έρημο Καλαχάρι, αλλά η ολοένα και πιο ανησυχητική ξηρασία απειλεί το μέλλον της.

09/3/2022
Τα Ημερολόγια του Άντι Γουόρχολ: Σειρά μίας σεζόν / The Andy Warhol Diaries
1968. Όταν τον πυροβολούν, ο Άντι Γουόρχολ αρχίζει να καταγράφει τη ζωή και τα συναισθήματά του. Τα ημερολόγια κι αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ βλέπουν πίσω από την περσόνα.

16/3/2022
Bad Vegan: Δόξα, Απάτη, Φυγή / Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives
Μια καταξιωμένη ιδιοκτήτρια βίγκαν εστιατορίου παντρεύεται έναν μυστηριώδη άντρα που ισχυρίζεται ότι θα κάνει τον σκύλο της αθάνατο και η ζωή της βγαίνει εκτός ελέγχου.

18/3/2022
Animal: Season 2 / Εκπληκτικά Ζώα: Σεζόν 2
Αυτή η καθηλωτική σειρά παρακολουθεί τα πιο υπέροχα ζώα στον κόσμο, καταγράφοντας τρυφερές αλλά και σοκαριστικές στιγμές, όπως δεν τις έχουμε δει ποτέ ξανά.

22/3/2022
Οι Αρχές της Απόλαυσης: Σειρά μίας σεζόν / The Principles of Pleasure
Το σεξ, η ευχαρίστηση και η σύγχρονη επιστήμη συναντιούνται σε αυτήν τη σειρά για τον σύνθετο κόσμο της γυναικείας απόλαυσης – που καταρρίπτει μονολιθικούς μύθους.

30/3/2022
Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν / Trust No One: The Hunt for the Crypto King
Μετά τον αναπάντεχο θάνατο του ιδρυτή ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στην Ινδία, οι πελάτες υποπτεύονται ότι ο θάνατος κρύβει περισσότερα απ’ όσα φαίνονται.

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

Χ-Μαν και οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Σεζόν 2 / He-Man and the Masters of the Universe: Season
Η μοίρα του Ετέρνος κρέμεται από μια κλωστή, καθώς ο Χ-Μαν και οι ήρωες βρίσκουν νέους συμμάχους –και πεπρωμένο– για να εμποδίσουν τον κακό Σκέλετορ να πάρει την εξουσία.

08/3/2022
Τσιπ και Πατάτα: Σεζόν 3 / Chip and Potato: Season 3
Η Τσιπ συνεχίζει να μαθαίνει τον υπέροχο, μεγάλο κόσμο με λίγη βοήθεια από την Πατάτα – πηγαίνει για το πρώτο της κούρεμα και μπαίνει για πρώτη φορά σε αεροπλάνο!

10/3/2022
Karma’s World: Season 2
Νέες δυσκολίες δίνουν έμπνευση για νέα τραγούδια στην Κάρμα, που ξεκινά νέα δουλειά, κατεβαίνει για σχολική πρόεδρος και προσπαθεί να κάνει τη διαφορά στην κοινότητά της.

15/3/2022
Μυστική Ομάδα Zenko Go / Team Zenko Go
Καμία καλή πράξη δεν είναι ασήμαντη γι’ αυτά τα καλόκαρδα παιδιά! Οι Νάγια, Άρης, Έλλη και Τζαξ προσφέρουν στα κρυφά βοήθεια και ξεφορτώνονται τα προβλήματα της πόλης!

25/3/2022
Transformers: BotBots
Μια νέα σειρά από το σύμπαν των “Transformers”.

29/3/2022
Mighty Express: Σεζόν 6
Μια ομάδα τρένων μαζί με τους μικρούς τους φίλους ξεπερνούν μπελάδες στις ράγες με σπιρτάδα και ομαδικό πνεύμα στη νέα σεζόν!

Media Τελευταίες ειδήσεις