Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Netflix: Οι 14 καλύτερες σειρές του 2021 (μεχρι στιγμής)

Netflix: Οι 14 καλύτερες σειρές του 2021 (μεχρι στιγμής)

Ενώ μας αρέσει ιδιαίτερα να βλέπουμε τα τρέιλερ νέων σειρών που πρόκειται να προβληθούν, το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να κάνουν πρεμιέρα θέλουμε να γνωρίζουμε ποιες είναι οι καλύτερες σειρές που μπορούμε να δούμε τώρα.

Έτσι αποφασίσαμε να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τις σειρές που πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι, για τις οποίες οφείλουμε να πούμε ότι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, και δημιουργήσαμε την σημερινή λίστα, η οποία περιλαμβάνει τις καλύτερες σειρές που είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμες στο Netflix με βάση τις αξιολογήσεις κριτικών στο Rotten Tomatoes.

Η λίστα περιλαμβάνει σειρές που έχουν βαθμολογία 60% ή υψηλότερη, όπως το “Λουπεν”, το “Cobra Kai” και το “Yasuke”.

Δείτε την συνολική λίστα παρακάτω:

Behind Her Eyes

Η Σιμόνα Μπράουν υποδύεται μια ανύπαντρη μητέρα που μπλέκει σ’ ένα αρρωστημένο παιχνίδι όταν κάνει σχέση με το αφεντικό της που είναι ψυχίατρος, ενώ παράλληλα δένεται και με τη μυστηριώδη γυναίκα του.

Βαθμολογία στο Rotten Tomatoes: 78%

The Serpent

Η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια και είναι βασισμένη στα σοκαριστικά γεγονότα που έλαβαν χωρα στην Νοτιοανατολική Ασία κατά την διάρκεια της δεκαετίας του ’70, όπου ο Γάλλος κατά συρροή δολοφόνος Βιετναμέζικης και Ινδικής καταγωγής, Σαρλ Σομπράζ, σκότωνε ταξιδιώτες εναλλακτικού τουρισμού από τον δυτικό κόσμο. Φέρεται ότι διέπραξε τουλάχιστον 12 δολοφονίες.

Στη νέα μίνι σειρά εγκλήματος που είναι παραγωγής του BBC, παρουσιάζεται εγκληματική δραστηριότητα του Σομπράζ, η οποία έγινε γνωστή μετά από προσπάθειες ενός Ολλανδού διπλωμάτη, που προσπάθησε να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Βαθμολογία στο Rotten Tomatoes: 68%

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις