Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Netflix: Οι 6 καλύτερες σειρές για να “λιώσεις” τον Ιούνιο

Netflix: Οι 6 καλύτερες σειρές για να “λιώσεις” τον Ιούνιο

Πλησιάζουμε στο τέλος του Μαΐου, και όπως και κάθε μήνα, το Netflix ανακοίνωσε το νέο περιεχόμενο που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Έτσι, αν πρόκειται να μείνεις στην πόλη τον ερχόμενο μήνα ή απλά θέλεις να περάσεις μια χαλαρή βραδιά μόνος, με φίλους ή με το άλλο σου μισό, το πρόγραμμα που θα στριμάρει τον έκτο μήνα του έτους στην πλατφόρμα συνεχούς ροής δεν θα σε απογοητεύσει, καθώς είναι ιδιαίτερα πλούσιο και ενδιαφέρον.

Στο πρόγραμμα του Netflix υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές σειρές για να σας κρατήσουν παρέα τις υπέροχες βραδιές του Ιουνίου, όπως το πολυαναμενόμενο 2ο μέρος του “Λουπέν”, όπου ο Ασάν Ντιόπ γίνεται ο “Νο.1 καταζητούμενος στην Γαλλία!”, η 4η σεζόν της σειράς “Elite” και φυσικά η 2η σεζόν του “Black Summer”. Tέλος, πρεμιέρα πραγματοποιεί το “Sweet Tooth’, σε παραγωγή Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε 6 σειρές που ξεχωρίσαμε, για να “λιώσεις” αυτόν τον Ιούνιο.

Sweet Tooth – Σεζόν 1 (4/6/2021)

Σε μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, ένα αξιαγάπητο αγόρι που είναι μισό άνθρωπος και μισό ελάφι θέλει να κάνει καινούργια αρχή.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις