Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Netflix: Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, Troll και άλλες 12 ταινίες τον Δεκέμβριο

Netflix: Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, Troll και άλλες 12 ταινίες τον Δεκέμβριο

Ποιες είναι οι οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στο Netflix και δεν πρέπει να χάσετε.

Οι νέες ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο, είναι σίγουρα μία καλή συντροφιά προκειμένου να περάσουμε ευχάριστα το χρόνο μας μέσα στο σπίτι.

01/12/2022
Τρολ / Troll
Στα άδυτα της οροσειράς Ντόβρε, μια γιγάντια ύπαρξη ξυπνά μετά από χιλιάδες χρόνια αιχμαλωσίας. Ρημάζοντας τα πάντα στο διάβα του, το πλάσμα πλησιάζει γρήγορα την πρωτεύουσα της Νορβηγίας. Πώς όμως τιθασεύεις κάτι που νόμιζες ότι υπήρξε μόνο στις νορβηγικές παραδόσεις;

01/12/2022
Qala
Στοιχειωμένη από το παρελθόν της, μια ταλαντούχα τραγουδίστρια με ανοδική πορεία παλεύει με την πίεση της επιτυχίας, την απαξίωση της μητέρα της και την αυτοαμφισβήτηση.

02/12/2022
Σκρουτζ: Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία / Scrooge: A Christmas Carol
Μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, ο τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ πρέπει σε μία μόνο νύχτα να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, και να αλλάξει το μέλλον, προτού να είναι αργά.

02/12/2022
Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ / Lady Chatterley’s Lover
Η λαίδη Τσάτερλυ, μια δυστυχισμένη στον γάμο της αριστοκράτισσα, ξεκινά μια παθιασμένη σχέση και ερωτεύεται τρελά τον θηροφύλακα στην εξοχική έπαυλη του συζύγου της.

02/12/2022
Πολεμιστές του Μέλλοντος / Warriors of Future
Μετά την πτώση ενός μετεωρίτη που μεταφέρει ένα φονικό φυτό, μια ομάδα αυτοκτονίας έχει λίγες ώρες για να σώσει τη μετα-αποκαλυπτική πόλη από την ολοκληρωτική κατάρρευση.

06/12/2022
Παράδοση μέχρι τα Χριστούγεννα / Delivery by Christmas
Όταν ένας κακεντρεχής συνάδελφος μπερδεύει τις παραδόσεις της, μια διανομέας και ένας πελάτης βιάζονται να επιστρέψουν γρήγορα τα δώρα στους πραγματικούς παραλήπτες τους.

09/12/2022
Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο / Guillermo del Toro’s Pinocchio
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και ο πολυβραβευμένος θρύλος του stop-motion Μαρκ Γκούσταφσον αναπλάθουν το κλασικό παραμύθι του Κάρλο Κολόντι γύρω από το θρυλικό ξύλινο αγόρι, με μια ευφάνταστη ιστορία που βάζει τον Πινόκιο σε μια μαγευτική περιπέτεια η οποία υπερβαίνει κόσμους και αποκαλύπτει τη ζωογόνο δύναμη της αγάπης.

14/12/2022
Πιστεύω στον Αϊ-Bασίλη / I Believe in Santa
Μετά από πέντε ευτυχισμένους μήνες με τον Τομ, η Λίσα φρικάρει με την εμμονή του για τη γιορτή που μισεί. Μήπως ήρθε η ώρα να δώσει στα Χριστούγεννα μια νέα ευκαιρία;

16/12/2022
ΜΠΑΡΝΤΟ, το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού Αλήθειες / BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths
Ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος και ντοκιμαντερίστας ξεκινά ένα ονειρικό ταξίδι ενδοσκόπησης, για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν, το παρόν και τη μεξικάνικη ταυτότητά του.

23/12/2022
Glass Onion: Στα Μαχαίρια / Glass Onion: A Knives Out Mystery
Στη συνέχεια της ταινίας “Στα Μαχαίρια”, ο ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ ταξιδεύει στην Ελλάδα για να εξιχνιάσει ένα μυστήριο που περιλαμβάνει ένα νέο καστ γραφικών υπόπτων.

25/12/2022
Ματίλντα: Το Μιούζικαλ / Roald Dahl’s Matilda The Musical
Μια ολόφρεσκη εκδοχή του βραβευμένου με Tony και Olivier μιούζικαλ. Η “Ματίλντα: Το Μιούζικαλ” αφηγείται την ιστορία ενός εκπληκτικού κοριτσιού, με ζωηρή φαντασία, που τολμά να ορθώσει ανάστημα για να αλλάξει την ιστορία της με θαυμαστά αποτελέσματα.

28/12/2022
Μια Νύχτα στο Νηπιαγωγείο / A Night at the Kindergarten
Ένας νεαρός άντρας πηγαίνει στις πρόβες μιας σχολικής παράστασης για να αποτρέψει την αποβολή του γιου της κοπέλας του από μια ομάδα δασκάλων και ιδιόρρυθμων γονέων.

28/12/2022
Καλή μας Χρονιά / Stuck with You
Πηγαίνοντας σε ένα πάρτι την παραμονή Πρωτοχρονιάς, δύο ξένοι κλείνονται σε ένα ασανσέρ και έρχονται κοντά με έναν απρόσμενο τρόπο.

30/12/2022
Λευκός Θόρυβος / White Noise
Ξεκαρδιστική αλλά και τρομακτική, λυρική και παράδοξη, συνηθισμένη και ταυτόχρονα αποκαλυπτική, η ταινία “Λευκός Θόρυβος” δραματοποιεί τις προσπάθειες μιας σύγχρονης αμερικανικής οικογένειας να αντεπεξέλθει στις τετριμμένες συγκρούσεις της καθημερινής ζωής, παλεύοντας παράλληλα με τα οικουμενικά μυστήρια της αγάπης, του θανάτου και της πιθανότητας να ευτυχήσει κανείς σε έναν αβέβαιο κόσμο.

Media Τελευταίες ειδήσεις