Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

«Pistol»: Μια πρώτη ματιά στη νέα σειρά του Danny Boyle

«Pistol»: Μια πρώτη ματιά στη νέα σειρά του Danny Boyle
ΑΠΕ ΜΠΕ

Η παραγωγή της σειράς «Pistol» του Danny Boyle (Ντάνι Μπόιλ) «τρέχει». Το Rolling Stone δίνει τη δυνατότητα μίας… κλεφτής ματιάς στην πολυαναμενόμενη σειρά για τους Sex Pistols.

Συγκεκριμένα, το Rolling Stone αποκάλυψε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς του Danny Boyle, στην οποία ο Τόμπι Ουάλας ως Στιβ Τζόουνς, ο Άνσον Μπουν ως Τζον Λίντον, ο Λούις Πάρτριτζ ως Σιντ Βίσιους, ο Τζέικομπ Σλάτερ ως Πολ Κουκ και ο Κρίστιαν Λις ως Γκλεν Μάτλοκ αναπαριστούν την περφόρμανς των θρύλων της punk το 1977 στο φημισμένο show του BBC «Top of the Pops».

Τελευταίες προσθήκες στο cast είναι ο Τόμας Μπρόντι – Σάνγκστερ (γνωστός από το «The Queen’s Gambit») στον ρόλο του Μάλκολμ Μκλάρεν, του μάνατζερ του συγκροτήματος και η Ταλούλα Ράιλι (του «Westworld») στον ρόλο της εμβληματικής φιγούρας του fashion design, Βίβιαν Γουέστγουντ.

 

Επιπλέον, ο Κρίστιαν Λις, ο οποίος είχε υποδυθεί τον Τζέρι Λι Λιούις στη σειρά «Sun Records», στο «Pistol» θα ενσαρκώνει τον Γκλεν Μάτλοκ, τον μπασίστα της μπάντας. Και η Άιρις Λο θα ντεμπουτάρει στη μεγάλη οθόνη ως η εμβληματική φιγούρα της punk, Soo Catwoman.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέισι Γουίλιαμς του «Game of Thrones» υποδύεται την εμβληματική φιγούρα της punk, Τζόρνταν, ο Ντίλαν Λουέλιν τον Ουάλι Νάιτινγκεϊλ, η Σίντνεϊ Τσάντλερ την Κρίσι Χάιντ και η Έμα Άπλετον τημ Νάνσι Σπούνγζεν.

Η έξι επεισοδίων σειρά «Pistol» είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα «Lonely Boy: Tales From a Sex Pistol» του Στιβ Τζόοουνς (κυκλοφόρησε το 2018).

Ο Γκρεγκ Τζόουνς συμμετέχει στη συγγραφή του σεναρίου και είναι εκτελεστικός παραγωγός, όπως εκτελεστικός παραγωγός αλλά και σκηνοθέτης είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ, Danny Boyle.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Media Τελευταίες ειδήσεις