Παρασκευή, 31 Μαΐ
23oC Αθήνα

Power of Love: Επιστρέφει το γνωστό ριάλιτι – Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ

Power of Love: Επιστρέφει το γνωστό ριάλιτι – Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ

Μεγάλο comeback κάνει το ριάλιτι των «ερωτευμένων» στον ΣΚΑΪ. Το τρέιλερ του Power of Love κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Όσοι ψάχνουν το έτερον του ήμισυ έχουν ξανά την ευκαιρία να το βρουν μέσα από την εκπομπή Power of Love το οποίο πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση. Το πρώτο τρέιλερ έδωσε στην δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός με την φόρμα αιτήσεων για το ριάλιτι σχέσεων να έχει ανοίξει.

Μέχρι στιγμής πάντως πληροφορίες λένε ότι θα κυκλοφορήσει νέος κύκλος, ο οποίος μάλλον θα γυριστεί το καλοκαίρι, και το ΣΚΑΪ αναζητάει τους νέους παίκτες και τις παίκτριες.

Σημειώνεται ότι το «Power of Love» είχε προβληθεί για δύο σεζόν με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου. Έτσι, το ερώτημα που προκύπτει είναι το αν θα το παρουσιάσει πάλι η γνωστή παρουσιάστρια ή αν κάποια άλλη θα αναλάβει την παρουσίασή του.

Μεγάλοι νικητές του ριάλιτι ήταν στον πρώτο κύκλο ήταν η Στέλλα Μιζεράκη και Πάνος Ζάρλας. ο οποίος σκοτώθηκε το 2018 σε τροχαίο. Στον δεύτερο κύκλο νικητές ήταν ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Άννα Ελευθερίου, οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν το πολυπόθητο έπαθλο των 10.000 ευρώ ο καθένας.

Media Τελευταίες ειδήσεις