Πέμπτη, 29 Φεβ.
17oC Αθήνα

Secret Song: Συγκλόνισε η Κατιάνα Μπαλανίκα για εκείνους που έφυγαν ή δεν θέλουν να τη δουν

Secret Song: Συγκλόνισε η Κατιάνα Μπαλανίκα για εκείνους που έφυγαν ή δεν θέλουν να τη δουν

Η πρεμιέρα του Secret Song στον Alpha με την Ναταλία Γερμανού ήταν γεμάτη συγκινήσεις. Μια απ’ αυτές, της Κατιάνας Μπαλανίκα, που μάλιστα μετά την έκπληξη που της έγινε, είχε κι εκείνη κάτι να πει. Και καθήλωσε με την εξομολόγησή της!

Όπως όλοι οι καλεσμένοι στο Secret Song πριν από εκείνη, η Κατιάνα Μπαλανίκα κάθισε στη λευκή καρέκλα και περίμενε την… έκπληξη. Και αυτή ήρθε όταν στη σκηνή εμφανίστηκε η Μαριλού Κατσαφάδου για να ερμηνεύσει το αγαπημένο τραγούδι της ηθοποιού, την «Κουπαστή», της Λίνας Νικολακοπούλου και του Σταμάτη Κραουνάκη, που πρώτη ερμήνευσε η Άλκιστις Πρωτοψάλτη.

Σιγά σιγά, η Κατιάνα Μπαλανίκα είδε στη σκηνή να εμφανίζονται τα αδέρφια της, Δήμητρα και Σπύρος και μετά η Κάτια Δανδουλάκη με τον Σταμάτη Φασουλή.

Ήταν αδύνατον να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Στο video wall οι φωτογραφίες της με τον Γιώργο Μαρίνο, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Σταμάτη Κραουνάκη, έκαναν τη συγκίνησή της μεγαλύτερη.

Και το αποκορύφωμα ήρθε στο τέλος του βίντεο όταν οι εγγονές της, της φώναξαν «γιαγιά Κατιάνα, σ’ αγαπάμε».

  

Στη συνέχεια, η Κατιάνα Μπαλανίκα είχε μια έκπληξη προς όλους… Θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της για ανθρώπους που έφυγαν ή που δεν μπορεί να δει ή που δεν θέλουν να την δουν. Και το έκανε τραγουδώντας acapella το «Τι σου έκανα και πίνεις».

Δεν ανέφερε πρόσωπα. Όλα όλων το μυαλό πήγε στον πρώην σύζυγό της Στιβ Κακέτση που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες αλλά και τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος έχει επιλέξει να μην συναντά κανέναν.

«Το απόλαυσα πάρα πολύ, συγκινήθηκα πάρα πολύ και σας έχω κι εγώ μια έκπληξη. Έχω μια δυσχέρεια, δεν μπορώ εύκολα να πω με λόγια αυτά που αισθάνομαι στους ανθρώπους που αγαπώ.

Το τελευταίο διάστημα συνέβησαν πολλά και υπάρχει ένα τραγούδι που μου έχει κολλήσει στο μυαλό. Τα λόγια του θα μπορούσαν να απευθυνθούν σε κάποιους ανθρώπους.

Κάποιους που έφυγαν, κάποιους που δεν έχουν φύγει αλλά που δεν θέλουν να με δουν ή να τους δω και κάποιους που δεν μπορούν να με δουν ή δεν μπορώ να τους δω» είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

  

Και λέγοντας αυτά, ξεκίνησε να τραγουδάει, συγκλονίζοντας τους πάντες… 

Media Τελευταίες ειδήσεις