Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

«Super Pumped»: Τηλεοπτική σειρά για τον αμφιλεγόμενο συνιδρυτή της Uber

«Super Pumped»: Τηλεοπτική σειρά για τον αμφιλεγόμενο συνιδρυτή της Uber
ΑΠΕ ΜΠΕ

 Στον συνιδρυτή και πρώην CEO της Uber, Τράβις Κάλανικ είναι αφιερωμένη μία νέα σειρά με τίτλο «Super Pumped». Όσο κινούσε τα νήματα της Uber, ο Κάλανικ ήταν γνωστός ως «υπέρλαμπρος και αμφιλεγόμενος διευθύνων σύμβουλος».

Η σειρά «Super Pumped» του Showtime βασίζεται στο μυθιστόρημα του Μάικ Άιζακ, «Super Pumped: The Battle for Uber». Στον κεντρικό ρόλο, αυτόν του Τράβις Κάλανικ, θα είναι ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής, Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ.

Η σειρά «Super Pumped» αναμένεται να διερευνήσει τα γεγονότα που οδήγησαν στην έξοδο του Κάλανικ από την εταιρεία παροχής υπηρεσιών μεταφορών και κοινοχρησίας οχημάτων, που φέρνει σε επαφή οδηγούς με επιβάτες για μετακίνηση.

Σύμφωνα με το Variety, η σειρά θα εμβαθύνει σε μια «ιστορία που συντάραξε τον επιχειρηματικό κόσμο στον πυρήνα του και άλλαξε την κουλτούρα».

Uber – Κάλανικ: «Σεξιστική και τοξική εργασιακή κουλτούρα»

Ο Κάλανικ απομακρύνθηκε από διευθύνων σύμβουλος της Uber μετά από έντονη πίεση από μεγάλο αριθμό μετόχων. Υπό την ηγεσία του, η εταιρεία συνδέθηκε με έναν αρκετά μακρύ κατάλογο σκανδάλων, όπως καταγγελίες για σεξιστική και τοξική εργασιακή κουλτούρα και έρευνα για εργαλείο λογισμικού που επέτρεπε στους οδηγούς της εταιρείας να αποφεύγουν ελέγχους των αρχών.

Η Έιμι Ισραήλ εκτελεστική αντιπρόεδρος του Showtime δήλωσε: «Ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ είναι ένας εξαιρετικά έξυπνος και χαρισματικός ηθοποιός, που ενσωματώνει τη γοητεία και την απρόβλεπτη ευφυΐα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα δούμε τι θα φέρει στον ρόλο του Τράβις Κάλανικ, του υπέρλαμπρου και αμφιλεγόμενου διευθύνοντος συμβούλου, του οποίου η φιλοδοξία και οι απερίσκεπτες κινήσεις απειλούσαν την ίδια την επιχείρηση που ήταν αποφασισμένος να οικοδομήσει».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Media Τελευταίες ειδήσεις