Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Survivor 2024 – Απασφάλισε ο Σταμάτης Ταλαδιανός: Ο Τζέιμς Καφετζής βρήκε τον άνδρα της Δώρας, «Ιούδας» η Χρύσα

Survivor 2024 – Απασφάλισε ο Σταμάτης Ταλαδιανός: Ο Τζέιμς Καφετζής βρήκε τον άνδρα της Δώρας, «Ιούδας» η Χρύσα

Η υποψηφιότητα για την παραμονή του στο Survivor όχι μόνο δεν άρεσε στον Σταμάτη Ταλαδιανό, αλλά ο παίκτης των Μαχητών ξέσπασε, αποκαλώντας τη Χρύσα Χατζηγεωργίου «Ιούδα». Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο Τζέιμς Καφετζής.

Μετά την απόφαση των Κόκκινων να ψηφίσουν άνδρα για δεύτερο υποψήφιο, οι Μαχητές χρειάστηκε να αλλάξουν την ψήφο τους για τον τρίτο υποψήφιο της εβδομάδας στο Survivor και ανάμεσα στον Σταμάτη Ταλαδιανό και τον Τζέιμς Καφετζή, επέλεγαν τον πρώτο.

Μια από τους παίκτες που ψήφισαν τον Σταμάτη ήταν και η Χρύσα. Και αυτό δεν άρεσε στον παίκτη των Μπλε, που σε προσωπική συνέντευξη που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης (21.02.2024), ξέσπασε.

«Στο χθεσινό συμβούλιο, ενώ πήγα σαν θεατής, κατέληξα μονομάχος. Ναι μεν ήξερα ότι κάποιες ψήφους θα τις πάρω, κάποιες άλλες όμως όχι. Χθες στο συμβούλιο ένιωσα λες και βρισκόμουν στον Mυστικό Δείπνο και στα αριστερά μου είχα τον Ιούδα. Η Χρύσα, η “μικρή μου αδερφή” που την έχω προστατέψει αρκετές φορές σε πολλά πράγματα, με ψήφισε και αυτή», τόνισε.

«Από κάποια άτομα που είσαι κοντά, περιμένεις ν α έρθουν να σου πουν κάτι, ότι “ξέρεις ρε φίλε, εγώ θα σε ψηφίσω”. Δεν ήρθε κανένας να πει τίποτα», είπε στους συμπαίκτες του.

   

«Ο Τζέιμς είναι πονηρός»

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος, όπως ανέφερε, πήγε στο Survivor με σχέδιο και έχοντας «διαβάσει» τους παίκτες και φροντίζοντας να πάρει από νωρίς με το μέρος του δυο σημαντικούς παίκτες, τον Φάνη και τη Δώρα.

«Έφυγα με τραυματισμό και πήγαινα για MVP και μόλις γύρισα τα μαχαίρια φύγαν έτσι. Μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Ερχόμενος ο Τζέιμς στο παιχνίδι έφερε και κάποια νέα. Είναι πανέξυπνος και κοιτάει όχι το παιχνίδι που παίζεται σήμερα αλλά αυτό που θα παιχτεί σε τρεις μέρες από τώρα.

Ερχόμενος εδώ έχει διαβάσει πολύ καλά τους παίκτες, είχε δει ποιος κάνει παρέα με ποιον, ποιες εμπάθειες και συμπάθειες υπάρχουν. Ήταν τυχαίο που έκανε παρέα με τον Φάνη; Ο Φάνης είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά της ομάδας μας και ο Τζέιμς πήγε προς τον Φάνη έκανε παρέα πήρε την εύνοιά του.

Είχε παρατηρήσει δύο άτομα από την ομάδα να μην είναι κοντά με τους άλλους, τη Δώρα και την Άιρα. Πριν μπει στο παιχνίδι έψαξε να βρει τον άνδρα της Δώρας, να του στείλει μήνυμα και να του πει “θες να πω κάτι στη Δώρα από σένα;”. Ο Τζέιμς ο Καφετζής.

Όχι ότι ο Τζέιμς ο Καφετζής ήξερε ότι η Δώρα έχει ένα κοινό έξω που την αγαπάει. Είναι μόνη της έτσι και πάρω αυτή με το μέρος μου έχω και μια ψήφο παραπάνω. Και επειδή και η Δώρα είναι φανατική Survivor παίκτρια και τους γλείφει όλους από πάνω μέχρι κάτω λέει “εδώ είμαστε”.

  

Και επειδή ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος εκεί που έφτασε, έφτασε με την πονηριά του», είπε ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Media Τελευταίες ειδήσεις