Σάββατο, 15 Ιουν.
28oC Αθήνα

Survivor 2024: «Έκλεισαν» οι υποψήφιοι με Γιώργο Παπαχαραλάμπους

Survivor 2024: «Έκλεισαν» οι υποψήφιοι με Γιώργο Παπαχαραλάμπους

Ο τέταρτος αγώνας ασυλίας του Survivor βρήκε ξανά νικητές τους Μπλε κι έτσι οι Κόκκινοι έπρεπε να ψηφίσουν ακόμη έναν υποψήφιο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Φάνης Μπολέτσης τραυματίστηκε στον ώμο αλλά κατάφερε να συνεχίσει.

Σε ένα από τα run για την 4η ασυλία του Survivor, ο Φάνης Μπολέτσης αντιμετώπισε τον Τούρκο Hilmi Cem. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Έλληνας παίκτης χτύπησε και προκάλεσε ανησυχία σε όλους.

Ο Φάνης Μπολέτσης χτύπησε σε ένα εμπόδιο καθώς έτρεχε με αποτέλεσμα να σωριαστεί με μιας στο έδαφος.

«Του βγήκε ο ώμος και, με το που του κούνησε το χέρι, ξαναμπήκε! Μπήκε και βγήκε, φάνηκε το κόκαλο» αναφώνησε, μεταξύ άλλων, η Δώρα Νικολή, ενώ ο Φάνης Μπολέτσης σφάδαζε πεσμένος στον στίβο μάχης.

Πάντως, ο παίκτης των Μπλε λίγα λεπτά αργότερα στάθηκε στα πόδια του και μάλιστα έπαιξε τον πόντο και κέρδισε!

   

   

Χάρη στη νίκη του Ντάνιελ Νούρκα επί του Χριστόφορου Ταξίδη, οι Μπλε κέρδισαν τον αγώνα 12-7 και κατάφεραν να «σώσουν» τον Φάνη Μπολέτση από την υποψηφιότητα για τη μονομαχία του Survivor.

   

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με την Κατερίνα Δαλάκα, όταν ουσιαστικά παράτησε αγώνα στη μέση με το σκορ στο 11-7. Το θέμα συζητήθηκε και στο συμβούλιο με τους παίκτες να συζητούν για το περιστατικό και όσα ακολούθησαν.

   

   

Και όταν οι Κόκκινοι έφτασαν στην κάλπη γα να ψηφίσουν, ένα όνομα βγήκε: Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

«Περίμενα αυτό το αποτέλεσμα 100%, όπως έλεγε και ο μεγάλος Νίκος Αλέφαντος. Απολύτως αποδεκτό. Δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, γιατί όλοι θα βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση ενδεχομένως κάθε εβδομάδα» είπε μετά την ψήφισή του.

   

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις