Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Survivor 2024: Εκτός παιχνιδιού η Όλγα Πηλιάκη – Ο Νίκος Γκάνος ηττημένος της μονομαχίας

Survivor 2024: Εκτός παιχνιδιού η Όλγα Πηλιάκη – Ο Νίκος Γκάνος ηττημένος της μονομαχίας

Διπλή απώλεια για τους Διάσημους του Survivor, που έχασαν από τη μονομαχία τον Νίκο Γκάνο, ενώ ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι και η Όλγα Πηλιάκη, με εντολή γιατρού, δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Οι πιθανότητες να χάσουν οι Κόκκινοι κάποιον παίκτη στη μονομαχία της Τετάρτης (21.02.2024) ήταν πολλές, αφού ήταν τρεις οι υποψήφιοι που προέρχονταν από τις τάξεις της. Ο τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor ήταν ο Μαχητής Σταμάτης Ταλαδιανός. Την εξέλιξη με την Όλγα Πηλιάκη, πάντως, δεν την περίμεναν.

Η παίκτρια των Διασήμων ήταν στην κλινική τις τελευταίες δυο μέρες και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, μετά τις εξετάσεις που έκανε, οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Στην κλινική, πριν από τη μονομαχία παραμονής, βρέθηκε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία επέστρεψε με… κάταγμα.

Πριν από τη μονομαχία, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στο στίβο μάχη για το έπαθλο φαγητού και επικοινωνίας, το οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι, που διάβασαν tweets που γράφονται για εκείνους.

Το σοκ με την Όλγα Πηλιάκη

Πριν ξεκινήσει η μονομαχία για την παραμονή στο Survivor, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια σοκαριστική ανακοίνωση: η Όλγα Πηλιάκη αποχωρεί λόγω τραυματισμού από το παιχνίδι.

«Λίγο πριν ξεκινήσουμε τη μονομαχία πρέπει να σας πω για την εικόνα που παρουσιάζει ο πάγκος των Κόκκινων αυτή τη στιγμή. Η Ασημίνα είχε έναν μικρό τραυματισμό και έχει μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Αν είναι όλα καλά και προλάβει, θα επιστρέψει για να δει κι αυτή από κοντά την μονομαχία.

Να αναφερθώ όμως και στην Όλγα Πηλιάκη η οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες. Βρίσκεται και απόψε στην κλινική. Λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις ημέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μην συνεχίσει στο Survivor.

Η Όλγα Πηλιάκη, λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού» ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός με τους παίκτες των δυο ομάδων, μην κρύβουν την απογοήτευση τους για την απρόσμενη εξέλιξη.

  

Κλάματα στο «αντίο» του Νίκου Γκάνου

Στη μονομαχία, αντιμέτωποι ήταν ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ο Αλέξης Παππάς, ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Νίκος Γκάνος. Με βάση τα στατιστικά, ο Παππάς αντιμετώπισε τον Τουρκογεώργο και ο Ταλαδιανός τον Γκάνο.

Ο Παππάς δεν δυσκολεύτηκε να «κλειδώσει» την παραμονή, όπως και ο παίκτης των Μαχητών. Έτσι, τον τελικό αγώνα για την παραμονή στο Survivor έδωσαν ο Νίκος Γκάνος και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

  

Ο δεύτερος επικράτησε 4-2 και παρέμεινε στο παιχνίδι, με τον Νίκο Γκάνο και παίρνει τη δάδα του και να αποχωρεί.

  

Με το αποτέλεσμα να διαφαίνεται, η Μαρία Αντωνά ξέσπασε σε κλάματα, αφού καταλάβαινε ότι θα έφευγε ο τραγουδιστής, με τον οποίο είχαν έρθει πολύ κοντά κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

  

«Τι κλαις μωρέ;» της είπε ο Νίκος Γκάνος, που… παρηγορούσε την Αντωνά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

  

«Δεν ήμουν εύστοχος σήμερα. Ευχαριστήθηκα όμως πολύ όλη την εμπειρία από την αρχή που ήμουν εδώ και πιστεύω ότι έκανα πολύ δυνατές φιλίες εδώ μέσα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, πέρασα πολύ ωραία και φεύγω με ψηλά το κεφάλι και χαρούμενος» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης πια του Survivor.

  

Όταν ρωτήθηκε, απάντησε ότι θα ήθελε την Ασημίνα Χατζηανδρέου νικήτρια του Survivor. Στη συνέχεια, πήρε τη δάδα του, αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και έφυγε…

 

 

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις