Παρασκευή, 23 Φεβ.
14oC Αθήνα

Survivor 2024: Εντυπωσιακή πρεμιέρα και «βόμβα» από τον Γιώργο Λιανό – Τι αλλάζει στους κανόνες

Survivor 2024: Εντυπωσιακή πρεμιέρα και «βόμβα» από τον Γιώργο Λιανό – Τι αλλάζει στους κανόνες

Μεγάλη πρεμιέρα για το Survivor 2024, με το νέο του κύκλο μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Διάσημοι και Μαχητές προσγειώθηκαν με έναν εντυπωσιακό τρόπο στα νερά του Αγίου Δομινίκου.

Και οι δυο ομάδες έπεσαν από ελικόπτερο στα… καταγάλανα νερά της τοποθεσίας όπου γυρίζεται το ριάλιτι επιβίωσης.

Εκεί περίμενε όλους τους νέους παίκτες ο Γιώργος Λιανός για να τους καλωσορίσει και να τους… αποκαλύψεις τί αλλάζει στο reailty επιβίωσης!

«Πριν ξεκινήσουμε την γνωριμία μας θα ήθελα να ανακοινώσω κάτι το οποίο ίσως και να το έχετε καταλάβει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός προκαλώντας την ιδιαίτερη προσοχή Διασήμων και Μαχητών για να συνεχίσει με τα εξής λόγια. » Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς.

Νέοι κανόνες στους οποίους καλείστε όλοι να ανταπεξέλθετε. Και οι νέοι παίκτες αλλά και οι παίκτες που ήδη έχουν παίξει το παιχνίδι.

Δεν υπάρχει πια ψηφοφορία κοινού. Δεν υπάρχουν sms, δεν υπάρχουν τηλέφωνα για να σας κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι. Εδώ πλέον θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την καλή αγωνιστική σας κατάσταση αλλά και τη στρατηγική σας».

«Ο παίκτης ή η παίκτρια, που θα αποχωρεί, θα αποχωρεί μέσα από μια δοκιμασία. Για να φτάσει όμως σε αυτή τη δοκιμασία θα πρέπει να έχει ψηφιστεί από την ομάδα του.

Άρα χρειάζεται διπλωματία, στρατηγική για να είστε απαραίτητοι στην ομάδα σας και πολύ καλή φυσική κατάσταση και αγωνιστικότητα αν φτάσετε στο σημείο να είστε υποψήφιοι προς αποχώρηση για να παραμείνετε στο παιχνίδι».

«Πλέον το παιχνίδι βρίσκεται αποκλειστικά στα δικά σας χέρια, εσείς ορίζετε την μοίρα σας στο Survivor» κατέληξε ο Γιώργος Λιανός στην πρώτη του ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής.

Το παιχνίδι, φέτος, παίζεται αλλιώς…

Media Τελευταίες ειδήσεις