Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Survivor 2024: Η Άιρα Αντομαϊτίτε τρίτη υποψήφια για αποχώρηση

Survivor 2024: Η Άιρα Αντομαϊτίτε τρίτη υποψήφια για αποχώρηση

Οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που ηττήθηκαν στον τρίτο αγώνα ασυλίας και χρειάστηκε να βγάλουν τη νέα υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor. Και αυτή ήταν η Άιρα Αντομαϊτίτε.

Μετά τη δεύτερη ήττα των Μπλε και την ψηφοφορία που έβγαλε υποψήφια την Χρύσα Χατζηγεωργίου (μετά την Ευγενία Μπόρλα), η μονομαχία για την παραμονή στο Survivor θα ήταν γυναικεία υπόθεση. Έτσι, όποια ομάδα έχανε στον αποψινό (12.03.2024) αγώνα, θα έβγαζε γυναίκα υποψήφια.

Πριν από τον αγώνα ασυλίας, πάντως, επικράτησε ξανά ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τον Αλέξη Παππά να εγκαλεί τους Μπλε γιατί ψήφισαν τη Χρύσα Χατζηγεωργίου και όχι τη Μαριλίνα Βακονδίου.

Ο παίκτης των Κόκκινων προσπάθησε να… κάνει άνω κάτω τους αντιπάλους του, με τον Ντάνιελ Νούρκα να προσπαθεί να του απαντήσει.

 

Νωρίτερα, ο Παππάς σε συνέντευξή του στην κάμερα του Survivor είχε αφήσει να εννοηθεί ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο στο παιχνίδι!

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι μαζί με τη Χρύσα, στεναχωρήθηκαν κι άλλοι. Ίσως να μην έχει να κάνει μόνο με την μπλε ομάδα αλλά και με την κόκκινη. Είδα κάποια άτομα που το πήραν εξίσου βαριά με τη Χρύσα. Όσο κι αν έδειξε η Χρύσα ότι δεν την ενοχλεί, πιστεύω ότι την ενοχλεί γιατί έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση.

Σε αυτή την αποχώρηση θα πρέπει να αποχωριστεί και κάποιους παίκτες με τους οποίους έχει συνηθίσει να περνάει καλά. Αυτοί οι παίκτες είναι και στην κόκκινη ομάδα. Αυτοί οι παίκτες μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει το πόσο κοντά έχουν έρθει με τη Χρύσα. Και όταν λέω κοντά, δεν εννοώ μόνο στο φιλικό κομμάτι. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι παραπάνω που δεν έχουμε δει ακόμα» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

 

Πριν ξεκινήσει ο τρίτος αγώνας ασυλίας, ένταση υπήρξε και με τον Σταμάτη Ταλαδιανό, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του Φάνη Μπολέτση, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι στον προηγούμενο αγώνα ασυλίας δεν έδωσε βολές στη Χρύσα και γι’ αυτό οι Μπλε έχασαν.

Η ένταση ανέβηκε, ενώ και μετά τον αγώνα ο παίκτης των Μπλε ξέσπασε κατά των πρώην συμπαικτών του. «Γυρνάνε και λένε ότι έχω εμμονή. Τι εμμονή έχω με 6 ανθρώπους; Αυτοί έχουν εμμονή και κάθε φορά ασχολούνται με εμένα και τι κάνω.

Καθημερινά με κατηγορούν για πολλά πράγματα. Με κατηγόρησαν ότι ποτέ δεν είμαι εύστοχος, ότι βλέπω εφιάλτες με τις φάτσες τους. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν και γιατί έχουν τόσο μεγάλη εμμονή με εμένα. Κοιμούνται το βράδυ και οραματίζονται ότι θα πάμε να κάνουμε μία επίθεση στον Σταμάτη; Μου επιτίθενται τέσσερα άτομα και αμύνομαι…

Ο λόγος που μου επιτίθενται είναι γιατί αυτό που βλέπω το λέω. Δεν φοβάμαι να μιλήσω και να πω την αδικία. Αυτός τους ενοχλεί και τους χαλά τα σχέδια» είπε.

 

 

Ακόμη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται πως θεώρησε ότι μέχρι ενός σημείου ο συμπαίκτης της έχει δίκιο.

 

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα ασυλίας, οι Μπλε έκαναν την ανατροπή και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

 

Μοιραία, οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κλήθηκαν να πάρουν τη δύσκολη απόφαση και έστειλαν στον τάκο ως τρίτη υποψήφια την Aira Adomaityte.

 

«Είναι στο χέρι μου αν θα παραμείνω» είπε η παίκτρια των Κόκκινων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.

 

Ο τέταρτος αγώνας ασυλίας θα αποκαλύψει το όνομα της 4ης υποψήφιας που θα διεκδικήσει την παραμονή της στο Survivor.

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις