Παρασκευή, 17 Μαΐ
22oC Αθήνα

Survivor 2024: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος δεύτερος υποψήφιος

Survivor 2024: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος δεύτερος υποψήφιος

Οι Κόκκινοι επέστρεψαν στις νίκες, πήραν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο Survivor και ανάγκασαν τους Μπλε να ψηφίσουν έναν παίκτη τους. Και κυρίως έκαναν το… 1-1 ενόψει του αγώνα επάθλου.

Οι παίκτες του Survivor δεν θα μπορούσαν να μη σχολιάσουν τα όσα ειπώθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού, όταν οι Κόκκινοι έριξαν… ομαδικά πυρά στον Φάνη Μπολέτση για μια ατάκα του ενώ εκείνοι συζητούσαν για την ομάδα τους.

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας, μιλώντας με τους συμπαίκτες του στην καλύβα τους, συνέκρινε τον εαυτό του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, λέγοντας πως εκτός από τον ίδιο, ο μόνος παίκτης που έχει δεχτεί τόσο πόλεμο στο Survivor είναι ο «Ντάνος»…

Από την άλλη, οι Κόκκινοι επέμειναν για τη συμπεριφορά του Φάνη, με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να λέει πως όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες.

 

 

Στα του αγώνα, ο στίβος μάχης ήταν απαιτητικός, γεμάτος λάσπη, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό, μάλιστα, να φορά ειδικά γυαλιά για να προστατέψει τα μάτια του.

 

Οι Κόκκινοι ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και επέστρεψαν στις νίκες. Επικράτησαν 12-8 και πήραν τη δεύτερη ασυλία, άρα δεν θα χρειαζόταν να ψηφίσουν ξανά κάποιον από την ομάδα του ως υποψήφιο για αποχώρηση.

 

Οι παίκτες των δυο ομάδων δεν έκρυψαν πόσο έχουν κουραστεί από τον καιρό, αφού τις τελευταίες μέρες βρέχει συνέχεια και κοιμούνται σε βρεγμένα ρούχα, είναι κουρασμένοι και… νηστικοί.

 

Αυτή τη φορά, στο Συμβούλιο του νησιού τα νεύρα έλειψαν και η ψηφοφορία των Μπλε ανέδειξε, ξανά, τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, υποψήφιο για αποχώρηση. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά και μάλιστα έγινε το… χατήρι του Γιώργου Παπαχαραλάμπους, ο οποίος είχε ζητήσει τον παίκτη των Μπλε ως αντίπαλο.

 

 

Από τον επόμενο αγώνα θα προκύψει ο τρίτος υποψήφιος για τη μονομαχία παραμονής ή όχι στο Survivor.
Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις