Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Survivor 2024: Όλα όσα θα γίνουν στον ημιτελικό και τον τελικό 

Survivor 2024: Όλα όσα θα γίνουν στον ημιτελικό και τον τελικό 

Με δύο συγκλονιστικά live θα ολοκληρωθεί το πρώτο αγωνιστικό Survivor! Τι θα γίνει στον ημιτελικό της Τρίτης (25.06.2024) και στον μεγάλο τελικό μια μέρα μετά.

Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα είναι οι τέσσερις παίκτες που ταξιδεύουν από τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να μονομαχήσουν live στην Αθήνα για το μεγάλο έπαθλο του Survivor.

Ειδικοί στίβοι μάχης διαμορφώνονται σε έναν χώρο στο Άλσος Γαλατσίου για να προσφέρουν στους θεατές και τηλεθεατές κορυφαίες αγωνιστικές συγκινήσεις.

Για πρώτη φορά οι τέσσερις μονομάχοι θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά σε ένα κοινό που θα ξεπερνά τα 700 άτομα. Θα καταφέρουν να μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους ή θα παρασυρθούν από τη δύναμη της εξέδρας;

Την Τρίτη το βράδυ στις 21.00 ο ειδικά διαμορφωμένος στίβος μάχης θα υποδεχθεί για πρώτη φορά τους Survivors που διεκδικούν την πρόκριση στο μεγάλο τελικό.

Ο Γιώργος, η Κατερίνα, ο Φάνης και ο Ντάνιελ θα μονομαχήσουν σε ζευγάρια τα οποία θα βγουν μέσα από κλήρωση. Ο παίκτης με τη χαμηλότερη επίδοση θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από τον ημιτελικό με τους άλλους τρεις να περνάνε αυτόματα στο μεγάλο τελικό της επόμενης μέρας.

Η Τετάρτη, 26 Ιουνίου, είναι η μέρα του μεγάλου τελικού. Οι τρεις Survivors που θα προκριθούν από τον ημιτελικό θα επιστρέψουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν αυτή τη φορά το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μονομαχίες μέχρι τέλους μπροστά σε ένα δυναμικό κοινό που θα επευφημεί με πάθος τους αγαπημένους του παίκτες.

Ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του πιο αγωνιστικού Survivor;

Media Τελευταίες ειδήσεις