Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor 2024: Όλοι στο πλευρό του Τζέιμς Καφετζή, καυγάς Δαλάκα – Ασημίνας και υποψήφιος ο Χριστόφορος

Survivor 2024: Όλοι στο πλευρό του Τζέιμς Καφετζή, καυγάς Δαλάκα – Ασημίνας και υποψήφιος ο Χριστόφορος

Συγκινήσεις, ένταση και τον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας είχε το αποψινό (16.04.2024) επεισόδιο του Survivor. Τους πάντες σόκαρε η είδηση για το ναυάγιο του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή.

Ο Λευτέρης Καφετζής είχε ξεκινήσει να κάνει τον διάπλου του Ειρηνικού με το σκάφος του αλλά πριν από μερικές μέρες έπεσε σε κακοκαιρία και ναυάγησε. Η παραγωγή του Survivor ενημέρωσε τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος μετά το αρχικό σοκ, μοιράστηκε το νέο με συμπαίκτες και αντιπάλους.

«Ενημερώθηκα από την παραγωγή για ένα σοβαρό περιστατικό που έχει γίνει με τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν ήθελα να το αναπτύξω αλλά σκέφτηκα ότι, εφόσον ο κόσμος με αγάπησε μέσα από το Survivor, ο κόσμος θα ήθελε να ακούσει τι έχει γίνει. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου.

Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που μου έλεγαν, δεν καταλάβαινα. Ένιωθα στα χαμένα. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στη μητέρα και στον αδελφό μου. Πρέπει όλοι να είναι σοκαρισμένοι. Το καλό της ιστορίας είναι ότι είναι καλά.

Τόσα χρόνια η μητέρα μου ζορίζεται που αφήνει τον πατέρα μου να φεύγει τόσο συχνά για ταξίδια. Εκείνος έχει άγνοια κινδύνου. Αυτό το ταξίδι στον Ειρηνικό την ανησυχούσε πιο πολύ από όλα. Είχε μία αίσθηση ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Είμαι πολύ μπερδεμένος, συναισθηματικά φορτισμένος και σε σοκ», περιέγραψε στην κάμερα του Survivor ο Τζέιμς Καφετζής.

  

Όταν το έμαθε ο Τζέιμς, μοιράστηκε τα νέα με τον φίλο του Γιώργο Γκιουλέκα και ζήτησαν τη συμβουλή του Αλέξη Παππά γιατί «έχουμε κόντρα αλλά τον σέβομαι και με σέβεται στο τέλος της μέρας και έχει εμπεριστατωμένη άποψη. Ρώτα τον, είναι καλύτερο να το πούμε στα παιδιά;», είπε ο Τζέιμς στον Γκιουλέκα.

  

Η ενημέρωση της παραγωγής στον παίκτη των Μπλε έγινε μετά τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Οι Μπλε είχαν νικήσει τον πρώτο και οι Κόκκινοι έβγαλαν υποψήφιο τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους. Και αυτή τη φορά, όμως, οι Κόκκινοι ηττήθηκαν, πιο εύκολα τώρα, με 12-9, με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάλουν και δεύτερο υποψήφιο.

  

Η ήττα έφερε γκρίνια στην ομάδα, αφού στα δεύτερα ματσαρίσματα τα πράγματα δεν πήγαν καλά και η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε στο στόχαστρο, με την Κατερίνα Δαλάκα να επισημαίνει ότι η συμπαίκτριά της επέλεξε να παίξει η Δώρα και όχι εκείνη και πως ενώ περίμενε 3 ώρες, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που ήταν η μόνη γυναίκα των Μπλε που αγωνίστηκε, είχε βρει καλύτερα το στόχο. Η Δαλάκα εξέφρασε την αντίθετη γνώμη της και για την επιλογή να μπεί ο Χριστόφορος και όχι ο Παπαχαραλάμπους.

  

Το κλίμα στους Κόκκινους ήταν τόσο κακό που, όπως ισχυρίστηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Κατερίνα Δαλάκα δεν της μίλησε αφού τελείωσε ο αγώνας. Αργότερα, σε ένα cue της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ανέφερε ότι η Δαλάκα φάνηκε να καταλαβαίνει γιατί έγιναν έτσι τα ματσαρίσματα. «Έπρεπε να εστιάσουμε στο ανδρικό κομμάτι, έδειξε να το καταλαβαίνει αλλά μετά αντέδρασε, σε ξέρω γιατί, πολλές φορές το παθαίνει αυτό», είπε.

  

Στο Συμβούλιο, όλοι οι παίκτες ενημερώθηκαν για το θέμα με τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή. Ο ίδιος είπε ότι αν δεν βρισκόταν στο Survivor, θα ήταν μαζί του στο ταξίδι στον Ειρηνικό, ενώ ο Αλέξης Παππάς επανέλαβε ότι αν χρειαστεί οτιδήποτε, όλοι είναι στο πλάι του.

  

  

  

Στη συνέχεια, οι Κόκκινοι έπρεπε να περάσουν στην ψηφοφορία και όλοι ψήφισαν τον Χριστόφορο Ταξίδη ως υποψήφιο. Έτσι, μαζί με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους είναι οι πρώτοι δυο υποψήφιοι.

  

  

Ο ίδιος δεν απόρησε με την υποψηφιότητά του και τόνισε ότι μετά τα όσα ακούστηκαν για την περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή, η υποψηφιότητα και η μονομαχία έμοιαζαν… αστεία.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις