Δευτέρα, 3 Ιουν.
25oC Αθήνα

Survivor 2024: «Σταύρωσαν» τη Δώρα αλλά ψήφισαν τον Χριστόφορο Ταξίδη για υποψήφιο

Survivor 2024: «Σταύρωσαν» τη Δώρα αλλά ψήφισαν τον Χριστόφορο Ταξίδη για υποψήφιο

Μπορεί να συντάχθηκαν με την άποψή του για τη συμπεριφορά της Δώρας Νικολή στην προηγούμενη μονομαχία του Survivor και να δέχτηκαν να μην την πάρουν μαζί τους στο έπαθλο, αλλά όταν έχασαν τη δεύτερη ασυλία, δεν δίστασαν να τον ρίξουν στον τάκο!

Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν 12-7 από τους Μπλε στον δεύτερο αγώνα ασυλίας αυτής της εβδομάδας στο Survivor και επέλεξαν να ψηφίσουν ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Χριστόφορο, παρά τον τραυματισμό του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των Μπλε.

Και η αντίδραση ήρθε γιατί στο προηγούμενο Συμβούλιο, οι Κόκκινοι «σταύρωσαν» τη Δώρα Νικολή, που λίγες ώρες νωρίτερα είχε ξαφνικά αλλάξει ομάδα, γιατί στη μονομαχία της με τον Χριστόφορο Ταξίδη την περασμένη εβδομάδα, ενώ εκείνος πονούσε στο γόνατο, εκείνη διεκδίκησε τη νίκη.

Σε μια πρωτοφανή κίνηση δε, έφτασαν στο σημείο να πάρουν πίσω την απόφαση για να τους συνοδεύσει η Δώρα στο έπαθλο που είχαν κερδίσει. Και αυτό, φυσικά, ήταν θέμα συζήτησης στα cue των παικτών πριν από το δεύτερο αγώνα ασυλίας.

«Πολύ αχάριστο αυτό που έγινε, εγώ δεν έχω ζήσει κανένα έπαθλο. Μόνο και μόνο επειδή ήμουν πριν λίγες ώρες στην Κόκκινη Ομάδα, θα έπρεπε να με πάρουν μαζί τους κι ας καθόμουν σε μία γωνία και ας έκανα μόνη μου ό,τι ήταν να κάνουμε εκεί», ανέφερε στο προσωπικό της cue η Δώρα.

«Σου λέει: “βγάλε την κακιά στο Συμβούλιο να στεναχωρηθεί”. Γιατί ξέρουν ότι θα στεναχωριόμουν, γιατί ξέρουν ότι δεν μπορώ να στεναχωρώ κανέναν με τα λόγια και τις σκέψεις μου. Ό,τι θέλουν εγώ είμαι εκεί», είπε η Δώρα Νικολή, που δεν έκρυψε την πικρία της για την «προδοσία» των πρώην συμπαικτών της.

«Ο Γκιουλέκας καθόταν μία μέρα στο Κουίζ από πίσω μου με τον Χριστόφορο και τους άκουγα να λένε “είμαστε πολύ ωραία ομάδα, αρκεί να έλειπε ένας” και έδειχναν εμένα. Νόμιζαν ότι εγώ δεν τους έβλεπα και δεν τους άκουγα», περιέγραψε σε άλλο σημείο η Δώρα Νικολή.

  

Και ενώ… είπαν ξείπαν για να πάρουν τη Δώρα Νικολή μαζί τους, οι Κόκκινοι απόλαυσαν το έπαθλο και όταν επέστρεψαν, δεν έκρυψαν πόσο ωραία πέρασαν. Και αφού περιέγραψαν πως πέρασαν, ξεκίνησε νέος γύρος συζήτησης για το πως άφησαν πίσω την Δώρα Νικολή. Αυτό που έγινε, είπε η νέα παίκτρια των Μπλε, ήταν «σαν να σου δίνουν ένα γλειφιτζούρι και να στο παίρνουν από τα χέρια». «Αχάριστο από μέρους τους», σημειώσε.

  

  

  

  

  

  

Στον αγώνα, οι Μπλε κατάφεραν αυτή τη φορά να κερδίσουν την ασυλία, με σκορ 12-7.

  

Στο Συμβούλιο του νησιού, ύστερα από μια κόντρα ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων του Survivor για τις επιλογές των Τούρκων παικτών, οι Κόκκινοι ψήφισαν και Δαλάκα – Γκιουλέκας αποφάσισαν να ρίξουν στον τάκο στον Χριστόφορο Ταξίδη.

Δεδομένης της συζήτησης για τη μονομαχία και τη Δώρα, οι Μπλε απόρησαν με την απόφαση να είναι ο Χριστόφορος ο δεύτερος υποψήφιος της εβδομάδας, μετά τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

  

  

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα, η ομάδα μου ψηφίζει αγωνιστικά κι εγώ δεν έχω φέρει νίκες εδώ και αρκετές ημέρες. Ο τραυματισμός μου δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο. Θα πάω στη μονομαχία και θα τα δώσω όλα», δήλωσε ο Χριστόφορος Ταξίδης, λέγοντας ότι ποτέ δεν ζήτησε να του χαριστεί τίποτα.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις