Κυριακή, 21 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor 2024: Τέσσερις νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor 2024: Τέσσερις νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι

Μόλις μερικές μέρες μετά την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή, της Σταυρούλας Χρυσαειδή και των άλλων νέων παικτών στο Survivor, νέοι παίκτες ταξιδεύουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Τους τέσσερις νέους παίκτες που θα μπουν άμεσα στο Survivor αποκάλυψε σήμερα (23.02.2024) η εκπομπή Fay’s Time.

Η Αναστασία Τσερού, ο Νίκος Ρικουνάκης, ο Χριστόφορος Ταξίδης και η Ευγενία Μπόρλα ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα μπουν δυναμικά στον στίβο μάχης του Survivor.

«Θα ήθελα έναν στίβο μάχης με τη Σταυρούλα και έναν με τη Δαλάκα. Πιστεύω ότι με τα κορίτσια της Μπλε Ομάδας θα μπορούσα να έρθω λίγο πιο κοντά. Απ’ ό,τι βλέπω ταιριάζουν περισσότερο σε μένα», είπε η Αναστασία Τσερού.

«Αγαπημένος νικητής από προηγούμενους κύκλους ήταν σίγουρα ο Ντάνος. Ήταν πολύ μαχητικός, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, μάλλον κάτι έκανε πολύ καλά», συνέχισε η νέα παίκτρια του Survivor.

«Θα επέλεγα να αγωνιστώ με τον πιο δυνατό παίκτη, μάλλον τον Φάνη. Η Χρύσα είναι ωραία παίκτρια, έχει τον χαβαλέ της. Ο πιο αντιπαθής είναι ο Παππάς, το παίζει κάποιος, πολλή ηθοποιία. Με πνίγει εμένα αυτό», σχολίασε από την πλευρά του ο Νίκος Ρικουνάκης, ξεχωρίζοντας τον Ντάνο από προηγούμενα Survivor.

«Σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ με τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Εννοείται ότι ξεχωρίζω τον Ντάνο, έχουμε γεννηθεί και την ίδια ημέρα. Είμαι αρκετά δυναμική, αθλητική και ξεροκέφαλη. Θέλω να κάνω ό,τι μου μπει στο μυαλό», ανέφερε από την πλευρά της η Ευγενία Μπόρλα.

   

«Αν πήγαινα στους Διάσημους, θα ήθελα να κοντράρω τον Φάνη. Πιστεύω ότι θα έρθω πιο κοντά με τον Γιάννη, είναι χαμηλών τόνων και μου ταιριάζει ως χαρακτήρας. Από τους Διάσημους με τον Σάββα. Το στυλ του Αλέξη Παππά δεν μου ταιριάζει», είπε ο Χριστόφορος Ταξίδης λίγο πριν το ντεμπούτο του στο Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις