Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Survivor 2024: Χαμός στο Συμβούλιο με κλάματα και Χρύσα 4η υποψήφια

Survivor 2024: Χαμός στο Συμβούλιο με κλάματα και Χρύσα 4η υποψήφια

Ο κακός χαμός επικράτησε στο Συμβούλιο του νησιού στο Survivor, όπου οι δυο ομάδες συναντήθηκαν μετά το τέλος του τρίτου αγώνα ασυλίας, τον οποίο κέρδισαν πάλι οι Μαχητές και η MVP Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε… by default υποψήφια.

Η ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες του Survivor ήταν έκδηλη από τον πρώτο αγώνα ασυλίας αλλά στο αποψινό (27.02.2024) Συμβούλιο, κορυφώθηκε, με τους Κόκκινους να αποχωρούν για λίγο και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να μην επιστρέφει.

Νωρίτερα, στον τρίτο αγώνα ασυλίας, οι Κόκκινοι, έχοντας χάσει τις δυο πρώτες αναμετρήσεις, ήξεραν ότι αν έχαναν ξανά, η Κατερίνα Δαλάκα θα έβγαινε υποψήφια χωρίς ψηφοφορία, αφού η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι τραυματίας και δεν μπορεί να αγωνιστεί σε μονομαχία.

Οι Διάσημοι ηττήθηκαν 12-8 και αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως στον τελευταίο πόντο, Αλέξης Παππάς σαν να εγκατέλειψε την προσπάθεια και η ομάδα του έχασε τον πόντο.

 

Αυτό, φυσικά, δεν έμεινε αναπάντητο από την Κατερίνα Δαλάκα, που ξεκαθάρισε ότι η στάση του συμπαίκτη της δεν της άρεσε.

 

Μετά το τέλος του αγώνα, αν και υποψηφία, η Κατερίνα Δαλάκα άκουσε ότι ισοβάθμησε με τον Ντάνιελ Νούρκα για τον… τίτλο. Ήταν τελικά, όμως, εκείνη που επέλεξε την 4η υποψήφια.

 

Και αυτή ήταν η Χρύσα με τη Δαλάκα να ανακοινώνει την απόφασή της ύστερα από ένα άκρως επεισοδιακό συμβούλιο. «Θέλει να παίζουμε συνέχεια μαζί» αστειεύτηκε η παίκτρια των Μαχητών και δήλωσε έτοιμη για τη μονομαχία.

 

 

Σε ό,τι αφορά στον καυγά ανάμεσα στις δυο ομάδες, όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Γκιουλέκας, επιχειρώντας να πει ότι ζήτησε συγγνώμη από την Ασημίνα Χατζηανδρέου για κάτι που εκείνη εξέλαβε ως ειρωνεία, χρησιμοποίησε μια λέξη και οι συμπαίκτες του, ειδικά Τζέιμς Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαειδή, ξέσπασαν σε γέλια.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έβαλε τα κλάματα και οι Κόκκινοι σηκώθηκαν να φύγουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας. «Όταν τελειώσει η παιδική χαρά, φωνάξτε μας» είπε η Κατερίνα Δαλάκα, με τη Μαρία Αντωνά να λέει στους Μπλε «τώρα την κάνατε να κλαίει, είναι ωραίο αυτό;».

 

Λίγο αργότερα, οι Διάσημοι επέστρεψαν στο Συμβούλιο αλλά χωρίς την Ασημίνα Χατζηανδρέου, Οι Μπλε προσπάθησαν να δικαιολογηθούν, πως δεν γέλαγαν με την παίκτρια των Κόκκινων αλλά με κάτι αστείο που είχαν συζητήσει νωρίτερα.

 

Και όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, κάπως, η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε την Χρύσα ως εκείνη που «έκλεισε» το καρέ των υποψηφίων.

Για την παραμονή τους στο Survivor θα μονομαχήσουν η Έλενα Αμανατίδου, η Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Δαλάκα και η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις