Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Survivor 4: Επική ατάκα της Μαρίας Αντωνά για την Ασημίνα Χατζηανδρέου – «Μου τράβηξε το εσώρουχο για να με πλύνει»

Survivor 4: Επική ατάκα της Μαρίας Αντωνά για την Ασημίνα Χατζηανδρέου – «Μου τράβηξε το εσώρουχο για να με πλύνει»

Viral για δυο λόγους έγινε στο χθεσινό (09.10.2024) επεισόδιο του Survivor η Μαρία Αντωνά. Ο πρώτος όταν αποκάλυψε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήθελε να την κάνει… μπάνιο και γι’ αυτό της τράβηξε το εσώρουχο!

Λίγο πριν ξεκινήσει ο τρίτος αγώνας ασυλίας στο Survivor, ο Γιώργος Λιανός είχε την καθιερωμένη συζήτηση με τους παίκτες. Τότε, η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου την έκανε… μπάνιο!

«Η αλήθεια είναι… Άσε. Θέλω να σου πω ότι αυτά τα tips δεν τα ήξερα.

Δηλαδή ότι βρέθηκα χθες σε σημείο με την Ασημίνα να προσπαθεί με τα νερά στη λίμνη να με πλύνει και μου έλεγε: “έλα μέσα, θα σε κάνω μπάνιο” και εγώ της έλεγα “βρε Ασημίνα μην μου τραβάς το εσώρουχο”.

“Βρε” μου λέει “κάτσε να σε πλύνω”» είπε η Μαρία Αντωνά για την εμπειρία της στο Survivor.

«Θα έχω να το λέω ότι με έπλυνε η Ασημίνα και δεν σιχαίνεται. Το σημαντικό είναι ότι δεν σιχαίνεται. Μπορεί να βάλει χέρι και να σε πλύνει…» πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά με τον Νίκο Γκάνο να ολοκληρώνει την πρότασή της: «Παντού!»

 

Ο δεύτερος λόγος που η Μαρία Αντώνα έγινε viral είναι γιατί δεν είχε καταλάβει ότι το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει και θεωρώντας ότι ο Σάββας Γκέντσογλου είχε κερδίσει, πήγε να πανηγυρίσει αλλά κατάλαβε και γύρισε πίσω!

 

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις