Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Survivor 4: Λύγισε ο Νίκος Γκάνος για την αδερφή του – «Μετά απ’ αυτό, δεν την ξαναείδα»

Survivor 4: Λύγισε ο Νίκος Γκάνος για την αδερφή του – «Μετά απ’ αυτό, δεν την ξαναείδα»

Ράγισε καρδιές το Νίκος Γκάνος όταν μιλώντας στην κάμερα του Survivor αναφέρθηκε στην αδερφή του, την οποία έχει χάσει, και την τελευταία φορά που την είδε!

«Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα είναι όταν έχασα την αδελφή μου, η οποία ήταν δυο χρόνια μεγαλύτερη μου. Ο τρόπος που έγινε ήταν πολύ περίεργος», είπε αρχικά ο Νίκος Γκάνος, πριν ξεσπάσει σε κλάματα, περιγράφοντας στην κάμερα του Survivor την τελευταία τους στιχομυθία και το γεγονός που μετανιώνει.

«Εγώ ήμουν στον υπολογιστή, γιατί ασχολούμαι πολύ γενικά με τους υπολογιστές και τότε ήταν η πρώτη φορά που είχα αγοράσει έναν και καθόμουν πάρα πολλές ώρες σε αυτόν σαν παιδάκι.

Η αδελφή μου ήταν ξανθιά και εκείνη την ημέρα η μητέρα μου της έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα.

Πριν φύγει η αδελφή μου από το σπίτι, μου φωνάζει από το μπάνιο “Νίκο, έλα να με δεις γιατί θα φύγω”. “Άσε με, ρε Μαρία! Τώρα κάθομαι και παίζω στον υπολογιστή, θα σε δω μετά” της είπα».

«Και δεν την ξαναείδα» συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια ο τραγουδιστής και παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor.

«Αυτό το μετανιώνω πάρα πολύ και αυτό με έχει κάνει στη ζωή να μην αφήνω τίποτα για αύριο. Πρέπει να ζούμε την ζωή μας όλοι, όλοι μας έχουμε προβλήματα, όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα και ατυχίες», πρόσθεσε.

  

«Αυτό με έκανε να σκέφτομαι ότι η ζωή είναι μία και πρέπει να την ζούμε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία ημέρα της ζωής μας» πρόσθεσε, συγκινημένος, ο Νίκος Γκάνος στην κάμερα του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις