Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου χάνει τις αισθήσεις της και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης «στο πουθενά»

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου χάνει τις αισθήσεις της και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης «στο πουθενά»

Σοκ με την Ελευθερία Ελευθερίου που κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα ασυλίας στο Survivor All Star (που θα δούμε αύριο, 26.02.2023) χάνει τις αισθήσεις της και λιποθυμά. Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη προκαλεί συζητήσεις.

Το πρώτο τρέιλερ από το επεισόδιο της Κυριακής είναι… εδώ και στο Survivor All Star η ζωή συνεχίζεται με ένταση και αγωνία. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας, η Ελευθερία Ελευθερίου νιώθει αδιαθεσία και ενώ οι περισσότεροι τρέχουν να δουν τι έχει, δεν κάνει το ίδιο και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης!

Όλοι «παγώνουν» μόλις βλέπουν την παίκτρια των Κόκκινων να πέφτει στο έδαφος. Αμέσως μεταφέρεται από τους συμπαίκτες της στο ιατρείο για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες.

Ένας, όμως, δεν είναι εκεί για τη βοηθήσει: ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

«Στα πρώτα ματσαρίσματα, όπως καθόμουν στον πάγκο και φώναζα, ξεκίνησα να νιώθω αδυναμία.

Όταν έπεσα κάτω δεν έβλεπα, δεν είχα δει ποιοι ήρθαν δίπλα μου, δεν είχα δει ποιοι με πήγαν στον γιατρό, δεν είχα δει ποιος ήταν δίπλα μου» δηλώνει, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια που μπήκε πριν από μερικές εβδομάδες στο Survivor All Star.

«Τρέχουν όλα τα αγόρια και εμείς, εννοείται, όσοι ήμασταν εκεί παρόντες για να την βοηθήσουμε και να δούμε τι έχει η κοπέλα και ο Μάριος στο πουθενά» εξηγεί, στη συνέχεια, η Χριστίνα Κεφαλά μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

  

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις