Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Survivor All Star: Ηλίας Μπόγδανος, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Μελίνα Μεταξά άλλαξαν ομάδες

Survivor All Star: Ηλίας Μπόγδανος, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Μελίνα Μεταξά άλλαξαν ομάδες

Με κλάματα και… γκρίνια αντιμετώπισαν οι τρεις παίκτες που άλλαξαν ομάδα στο Survivor All Star. Πρόκειται για τους Ηλία Μπόγδανο, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μελίνα Μεταξά.

Το αποψινό (09.04.2023) επεισόδιο του Survivor All Star έφερε… ανατροπές. Όχι μόνο με τις μεταγραφές του Ηλία Μπόγδανου, την Σταυρούλας Χρυσαειδή και της Μελίνας Μεταξά αλλά και γιατί όπως ανακοίνωσε στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός αυτή την εβδομάδα, τη Μεγάλη Εβδομάδα, δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

Αυτή την εβδομάδα, θα γίνουν δυο αγώνες ασυλίας και την επόμενη, μετά το Πάσχα δηλαδή, άλλοι τρεις. Συνολικά δηλαδή θα υπάρξουν τουλάχιστον πέντε υποψήφιοι για την αποχώρηση που θα γίνει σε σχεδόν δυο εβδομάδες.

Οι αλλαγές με δυο παίκτες στη Μπλε ομάδα έγινε γιατί είχε μείνει με 8 παίκτες μετά τις αποχωρήσεις μέσα από τους αγώνες και τις αποβολές του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη.

Ηλίας Μπόγδανος και Σταυρούλα Χρυσαειδή επιλέχθηκε να αλλάξουν ομάδες για να ενισχύσουν τους Μπλε.

  

 

Κανείς από τους τρεις παίκτες που μετακινήθηκαν δεν το πήρε ιδιαίτερα καλά, ειδικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Μελίνα Μεταξά.

«Μπορώ να πω όχι;» ήταν η πρώτη αντίδραση της Σταυρούλας Χρυσαειδή, που πέρασε από τους Κόκκινους στους Μπλε κλαίγοντας και στη συνέχεια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της που η παραγωγή την πήρε από την ομάδα της.

  

Ίδια η αντίδραση και από τη Μελίνα Μεταξά. «Δεν θέλω να αγωνιστώ, θέλω να φύγω» είπε και ξέσπασε κι εκείνη σε κλάματα γιατί άλλαξε ομάδα.

  

«Νόμιζα πως θα χωριστούν πάλι οι ομάδες και αυτή την φορά δεν θα είναι φάρσα αλλά αλήθεια. Η καρδιά μου χτύπαγε τόσο δυνατά, νόμιζα ότι θα βγει απ’ έξω αλλά παράλληλα στεναχωριέμαι και για τον Ηλία και για την Σταυρούλα.

Με κοψοχολιάσατε σήμερα, δεν μπορώ να πω» είπε από την πλευράς, με χαμόγελο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις