Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor All Star: Καρολίνα Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος οι δυο τελευταίοι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor All Star: Καρολίνα Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος οι δυο τελευταίοι υποψήφιοι για αποχώρηση

Η πρωταγωνίστρια των ημερών Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ψηφίστηκαν από τους Μαχητές για να συμπληρώσουν την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση από το Survivor.

Μετά την ήττα των Μαχητών στον τρίτο αγώνα ασυλίας, οι Μπλέ κλήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού να επιλέξουν δυο παίκτες που μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor All Star. Και αυτοί ήταν η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στον αγώνα ασυλίας, οι Διάσημοι νίκησαν 10-8 και όχι μόνο δεν αναγκάστηκαν να ψηφίσουν άλλους δυο παίκτες αλλά κέρδισαν και το έπαθλο φαγητού, ένα καλάθι με… καλούδια για να μαγειρέψουν στην καλύβα τους.

Φυσικά, η νίκη του Στάθη Σχίζα που τους έδωσε τη 10η νίκη και την ασυλία πανηγυρίστηκε έξαλλα.

Από την άλλη, η κατήφεια ήταν έκδηλη…

 

Στο Συμβούλιο του Νησιού η ένταση ήταν ξανά παρούσα, με τα μυστικά ραντεβού του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα να επικρατούν στις συζητήσεις.

Και αφού έγινε η ψηφοφορία των Μπλε, ο Γιώργος Λιανός τήρησε την… παράδοση που ο ίδιος δημιούργησε στα τελευταία επεισόδια και ζήτησε από τους Διάσημους να μαντέψουν την τελευταία ψήφο και ποιοι θα είναι τελικά οι δυο υποψήφιοι των Μαχητών.

 

 

Τελικά, οι δυο τελευταίοι υποψήφιοι ήταν η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

Η Καρολίνα δεν έκρυψε ότι ήταν στενοχωρημένη που ψηφίστηκε υποψήφια, ενώ και ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπορούσε να καταλάβει το γιατί αλλά δέχτηκε την κρίση των συμπαικτών του. 

 

Ποιος θα είναι τελικά ο παίκτης που θα δει την πόρτα της εξόδου από το Survivor;

Η απάντηση απόψε (25.01.2023) στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις