Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor All Star: Ο Κρις Σταμούλης ο πρώτος υποψήφιος – Τον υπερασπίστηκαν οι Διάσημοι

Survivor All Star: Ο Κρις Σταμούλης ο πρώτος υποψήφιος – Τον υπερασπίστηκαν οι Διάσημοι

Επιστροφή στους τηλεοπτικούς δέκτες για το Survivor All Star, με την άφιξη ακόμη ενός παίκτη, έναν αγώνα ασυλίας και ένα έπαθλο φαγητού. Οι Μαχητές ηττήθηκαν, ο Κρις Σταμούλης είναι ο πρώτος υποψήφιος αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή…

Πριν φτάσουμε στο συμβούλιο του Survivor All Star και την υποψηφιότητα του Κρις Σταμούλη, στο σημερινό (29.01.2023) επεισόδιο είχαν γίνει… πολλά. Αρχικά, στην παραλία των Μπλε έφτασε ένας γνώριμος από τα παλιά: ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Και αυτό δεν… χαροποίησε πολλούς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Εύη Σαλταφερίδου. Η πρώην αλλά και νυν συμπαίκτρια του Χάρου δεν έκρυψε την μεγάλη της έκπληξη.

«Εκεί που απολάμβανα το υπέροχο πιτάκι που μας έφτιαξε η Στέλλα, ξαφνικά ακούω μια φωνή. Βγαίνω προς τα έξω και τι να δω; Είδα τον Χάρο να κοντοζυγώνει πάνω στη βάρκα. Λέω, “δεν μπορεί”. Κι όμως είναι αληθινό. Ήρθε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην ομάδα μας» τόνισε χαρακτηριστικά η παίκτρια του Survivor All Star.

Και συνέχισε: «Στη δική μας χρονιά δυστυχώς υπήρχε μια αναταραχή, μια συμπάθεια δεν θα το πω… Υπήρχε όλη την ώρα ένας τσακωμός μεταξύ μας χωρίς λόγο ουσιαστικό. Απλά κάτι έπρεπε να κάνει προκειμένου να ενοχλήσει λίγο και να δημιουργήσει μια ένταση στην ομάδα, προφανώς εγώ αυτό καταλάβαινα γιατί άμα τύχαινε και του μιλούσα καλά έλεγε “έλα, έλα αυτό δεν πουλάει”. Τώρα ελπίζω να μην ήρθε με αυτή τη διάθεση. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες ακόμα, είναι σαν να ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι ξανά από την αρχή οπότε ελπίζω να βρει αλλού ενδιαφέρον».

  

  

Ο αγώνας

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor All Star ήταν υπόθεση των Κόκκινων, που πήραν το ματς… περίπατο. Το σκορ 10-2 τα λέει όλα άλλωστε.

Και δεδομένου πως η ήττα φέρνει γκρίνια, η κατάσταση στους Μπλε φάνηκε από το τέλος του αγώνα και όλοι κατάλαβαν τι επρόκειτο να γίνει στο συμβούλιο. Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε πολύ σκληρά και είχε την πρώτη (γιατί ακολούθησε κι άλλη) κόντρα του με τον Κρις Σταμούλη.

«Επειδή εμένα δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αυτό ήταν διασυρμός και όταν τα λάθη επαναλαμβάνονται, σταματάνε να είναι λάθη και είναι αυτοκτονία. Νομίζω ότι σήμερα αυτοκτονήσαμε λόγω της κακής στρατηγικής μας και, επειδή σε λίγο θα πεις να περάσουμε στα πρόχειρα καταλύματα μας και θα φεύγουμε λέγοντας πως όλα είναι καλά, δεν νομίζω ότι έτσι λύνεται κάτι ούτε “το έχουμε” αν συνεχίσουμε έτσι ούτε θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε λίγο, Γιώργο, θα βλέπεις 13 σκελετούς να στέκονται σε μια παραλία. Νομίζω πως πρέπει να διαλέξουμε αν θέλουμε το σόου ή αν θέλουμε τα αποτελέσματα. Μέχρι τώρα λειτουργούμε άναρχα, εγωιστικά και θυμίζουμε πιο πολύ παιδική χαρά. Μπορεί να φαίνεται σκληρό, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη ώρα αλλά αν δεν μιλήσουμε και λίγο σκληρά και είμαστε στο ροζ συννεφάκι μας… αποτελέσματα έτσι δεν θα έρθουν» είπε ο 33χρονος personal trainer.

  

  

  

Το συμβούλιο

Στο συμβούλιο του νησιού επικράτησε… χαμός, με τον Κρις Σταμούλη να κάνει παράπονα και τους Κόκκινους να στέκονται στο πλευρό του, πριν και μετά την ψηφοφορία.

Από την οποία ψηφοφορία, οι Μπλε έβγαλαν υποψήφιο τον παίκτη που μπήκε στον αγώνα πριν από μια εβδομάδα και αυτή είναι η πρώτη που δεν έχει ασυλία.

  

  

«Είναι δύσκολο αυτό γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς. Είμαι μόλις μια εβδομάδα εδώ και δεν είναι ότι καλύτερο να βγαίνεις υποψήφιος. Σίγουρα δεν έχω δείξει ακόμη το πρόσωπο που μπορώ να βγάλω, είμαι μόλις επτά ημέρες εδώ και ο κόσμος θα κρίνει» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κρις Σταμούλης.

  

  

Κατά τ’ άλλα, οι Κόκκινοι κατηγόρησαν τον Ηλία Γκότση ότι διαλέγει εύκολους αντιπάλους και χαρακτήρισαν ντροπή το ότι οι Μπλε έβγαλαν υποψήφιο τον Κρις Σταμούλη.

  

  

Η συνέχεια, στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας, στον ΣΚΑΪ. 

Media Τελευταίες ειδήσεις