Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor All Star: Σε αμηχανία Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Ελευθερία Ελευθερίου με το μήνυμα της Καρολίνας Καλύβα

Survivor All Star: Σε αμηχανία Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Ελευθερία Ελευθερίου με το μήνυμα της Καρολίνας Καλύβα

Οι Κόκκινοι ήταν οι νικητές του αγώνα επάθλου στο Survivor All Star και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήρθε σε εξαιρετικά άβολη θέση, καθώς άκουσε μπροστά σε όλους (και στην Ελευθερία Ελευθερίου) το μήνυμα όλο… έρωτα που του έστειλε η Καρολίνα Καλύβα!

Οι Διάσημοι του Survivor All Star έχουν κερδίσει όλα τα έπαθλα επικοινωνίας μέχρι τώρα και αυτή τη φορά θα είχαν ηχητικά μηνύματα από φίλους και συντρόφους. Μετά τη νίκη τους, ο Γιώργος Λιανός είχε ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη: το μήνυμα σε εκείνον ήταν από την Καρολίνα Καλύβα και θα αποφάσιζε ο παίκτης αν θα το άκουγε μπροστά στην Ελευθερία Ελευθερίου ή όχι.

«Θέλω να συμπληρώσω κάτι και να απευθυνθώ προσωπικά προς τον Μάριο.

Μάριε, επειδή αρκετός κόσμος έχει στείλει μηνύματα από την Ελλάδα, είμαι υποχρεωμένος να σου πω κι αυτό είναι αυστηρά προσωπικό σου θέμα, ότι έχει σταλεί ένα μήνυμα από την Καρολίνα. Αυτό είναι στην διακριτική σου ευχέρεια, αν θέλεις να το ακούσεις ή όχι.

Θα σου δώσουμε χρόνο να το σκεφτείς κι όταν φτάσουμε στον χώρο επικοινωνίας, ανακοινώνεις την απόφασή σου και πράττεις αναλόγως» είπε ο Γιώργος Λιανός. 

Αμέσως, φυσικά, η κάμερα εστίασε και στην Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία φάνηκε ενοχλημένη και γύρισε το κεφάλι της από την άλλη μεριά.

  

Στην συνέχεια ανέφερε πως της έκανε εντύπωση που έστειλε μήνυμα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη η Καρολίνα Καλύβα, ενώ γνωρίσει ότι είναι η ίδια μέσα στο Survivor, αλλά ήθελε και να ακούσει τι είχε πει.

  

  

Ο Μάριος δήλωσε προβληματισμένος και είπε ότι θα ήθελε να μείνει εκτός παιχνιδιού το προσωπικό τους κομμάτι αλλά κι εκείνος ήθελε να ακούσει το μήνυμα της Καρολίνας Καλύβα.

«Εντάξει την Καρολίνα την ξέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα. Το σχολίασα και πριν. Γενικότερα αυτό το σκηνικό με έχει φέρει σε πολύ ψυχολογική, δύσκολη κατάσταση γιατί δεν είναι εύκολο, όταν αναφέρονται προσωπικά σε ένα παιχνίδι.

Ο στόχος κι η σκέψη μου δεν ήταν αυτή. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Σίγουρα όταν θα βγούμε, θα μπορώ να εκφέρω κι εγώ λόγο. Από εδώ μέσα δεν μπορώ. Έτσι, όταν έρθει η ώρα θα το κάνουμε. Ζητώ από την Καρολίνα κι από όλους να σεβαστούν το ότι είμαι εδώ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για πολλά θέματα. Όλα good».

  

Όταν λοιπόν έφτασε η σειρά του, το μήνυμα της Καρολίνας Καλύβα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη έλεγε: «Hey you passenger. Xαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με την δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και της επιβίωσής σου εκεί. Είσαι survivor με όλη την σημασία της λέξεως και φιλιά σε όλη την ομάδα. Σου στέλνω φως, φιλιά στην Μαριαλένα και στον Σάκη και ξέρεις εσύ θα τα πούμε έξω. Βέβαια, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά. Φιλιά πολλά».

Στη φωτογραφία που συνόδευε το μήνυμα, η Καρολίνα φορούσε καλτσάκια, τα οποία ήταν γεμάτα καρδούλες…

  

H Ελευθερία Ελευθερίου είχε μία ψυχρή στάση για όσα διαδραματίζονταν μπροστά της…

Media Τελευταίες ειδήσεις