Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Survivor All Star: Χαμός με Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο – «Είσαι η ντροπή της Κύπρου»

Survivor All Star: Χαμός με Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο – «Είσαι η ντροπή της Κύπρου»

Η Ελευθερία Ελευθερίου μπαίνει στο Survivor All Star και φυσικά έρχεται τετ α τετ με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Οι δυο τους έχουν έναν τεράστιο καυγά στον οποίο παίρνει μέρος και ο Σπύρος Μαρτίκας!

Στο τρέιλερ του Survivor All Star ενόψει του αποψινού (19.02.2023) επεισοδίου, η Ελευθερία Ελευθερίου φτάνει στον Άγιο Δομίνικο και εντάσσεται στην Κόκκινη Ομάδα. Στην οποία βρίσκεται και ο (μέχρι πριν λίγο καιρό σύντροφός της;) Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Αν και κανείς από τους δυο δεν είχε επιβεβαιώσει έως τώρα που βρίσκονταν σε σχέση, η συνάντησή τους στο Survivor All Star λύνει κάθε αμφιβολία! Και όχι μόνο επιβεβαιώνουν αλλά τσακώνονται κιόλας.

«Γενικά με την είσοδο μου, θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές στην ομάδα» λέει αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου για να προσθέσει, με υψωμένο τόνο στη φωνή, πως «ο Μάριος έχει διαλύσει είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα, αλλά δεν θα γίνω και ο θύτης στην τελική. Αυτό είναι απαράδεκτο και δεν συγχωρείται».

Η στάση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη κάνει έξαλλη την Ελευθερία Ελευθερίου και κατά τη διάρκεια του καυγά, του λέει: «Περίμενε ρε Μάριε, μιλάω ρε γα@@@ο. Σκάσε λίγο. Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος. Πραγματικά, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Είσαι απαράδεκτος Μάριε, ναι».

Στην πορεία ανάμεσα στους δυο, κυρίως εναντίον του Μάριου και στο πλευρό της Ελευθερίας, φαίνεται πως μπαίνει ο Σπύρος Μαρτίκας. «Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις έτσι! Δεν μπορείς να είσαι ο βασιλιάς της απάτης. Έλα να ξηγηθείς αντρίκια. Έχεις εκθέσει δύο κυρίες, δύο γυναίκες», του λέει ο φαρμακοποιός, με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να του απαντά ότι δεν έχει καμία δουλειά να ανακατεύεται!

 

Τα αίματα ανάβουν για Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και… η συνέχεια απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις