Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor Spoiler: Ποιοι χάνουν την ασυλία και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Ποιοι χάνουν την ασυλία και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία στο αποψινό Survivor. Τρεις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το πιο κρίσιμο επεισόδιο της εβδομάδας για το Survivor, είναι το αποψινό. Στο χθεσινό επεισόδιο, με το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία, η μπλε ομάδα τα βρήκε πολύ σκούρα. Ο Σάκης Κατσούλης δεν αγωνίστηκε, οι Κόκκινοι συνέτριψαν τους Μπλε και κέρδισαν την πρώτη ασυλία. Στο συμβούλιο του νησιού αρνητικές ψήφους συγκέντρωσαν τόσο η Ελευθερία Ελευθερίου όσο κι η Άννα Μαρία Βέλλη, αλλά στο τέλος με μικρή διαφορά υποψήφια αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, τον οποίο θα δούμε απόψε, νικητές αναδεικνύονται και πάλι οι κόκκινοι. Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού, η δεύτερη ψηφοφορία του Survivor θα γίνει και πάλι στην κόκκινη ομάδα.

Σύμφωνα με τα spoiler που έκανε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο Πρωινό, δίπλα στην Άννα Μαρία Βέλλη θα βρεθεί υποψήφιος από τους συμπαίκτες του ο James Καφετζής, καθώς θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους. Στη συνέχεια, ο νικητής της ατομικής ασυλίας, Νίκος Μπάρτζης, θα επιλέξει τον τρίτο παίκτη προς αποχώρηση από το Survivor. Φαίνεται, λοιπόν, σύμφωνα με τα spoiler, ότι αυτή θα είναι η Χριστίνα Κεφαλά.

Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι απόψε θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ δυνατό επεισόδιο…

Media Τελευταίες ειδήσεις