Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor Spoiler: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Survivor Spoiler: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Ποια είναι η ομάδα που χάνει στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας έρχεται απόψε στο Survivor. Όλοι θέλουν να κερδίσουν αυτό το αγώνισμα καθώς το αποτέλεσμα θα είναι καθοριστικό για τις εξελίξεις στις δύο ομάδες.

Τα spoiler για το επεισόδιο του Survivor που θα δούμε το βράδυ έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν και φαίνεται πως θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, τον αγώνα κερδίζει η Κόκκινη Ομάδα, έτσι οι Μπλε πάνε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Εκεί κερδίζει η Άννα Μαρία Βέλλη. Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολουθεί, βγαίνει και ο πρώτος υποψήφιος – έκπληξη, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό- είναι Νίκος Μπάρτζης.

«Σήμερα, μάλλον, ατομική ασυλία κερδίζει η Άννα Μαρία Βέλλη. Οι παίκτες της Μπλε Ομάδας θα δώσουν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Αναμένουμε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το spoiler του Μισθοφόρου

Media Τελευταίες ειδήσεις