Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Το τραγούδι Ντάνου-Βαλαβάνη, το μήκος του…λουκάνικου και το έπαθλο επικοινωνίας [vids]

Survivor: Το τραγούδι Ντάνου-Βαλαβάνη, το μήκος του…λουκάνικου και το έπαθλο επικοινωνίας [vids]

Ένα από τα πιο αστεία επεισόδια του Survivor παρακολούθησε χθες το τηλεοπτικό κοινό. Οι παίκτες, τραγούδησαν, είδαν μηνύματα φίλων τους και έριξαν τρελό γέλιο στο παιχνίδι ερωτήσεων.

Τρελό γέλιο είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Οι Διάσημοι σύνθεσαν τραγούδι για την Βαλαβάνη και τον  Αγγελόπουλο, ο Μάριος Πρίαμος έκανε μασάζ στον Σπαλιάρα που κέρδισε τον Ντάνο και όλοι ξεκαρδίστηκαν στο παιχνίδι ερωτήσεων. Δείτε τι χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο, που ήταν διαφορετικό από τα άλλα…

Το τραγούδι του Ντάνου και της Ευρυδίκης και η απογοήτευση των Μαχητών

Για το πόσους τελικούς έχουν παίξει μαζί μίλησαν οι δύο πιο δυνατοί παίκτες των Διασήμων του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργος Αγγελόπουλος. Η Ευρυδίκη παραπονέθηκε μεταξύ αστείου και σοβαρού στον Ντάνο ότι δεν της έχει πει ποτέ καλή κουβέντα, ενώ ο ίδιος της είπε ότι χωρίς αυτόν δεν θα είχε απολαύσει τόσα έπαθλα! Μπο και Χρανιώτης που παρακολοθούσαν το σκηνικό σαν… ερωτικό καβγαδάκι, έγραψαν για αυτούς, τραγούδι στη κιθάρα που τους είχε χαρίσει ο Σάκης Ρουβάς.

«Γιατί μωρέ; Ο Ντάνος θα πει καλή κουβέντα για μένα; Πότε; Τέσσερις μήνες πέρασαν, μια κουβέντα καλή δεν έχει πει» διαμαρτυρήθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ενέπνευσε τον Χρανιώτης για τους εξής στίχους: «Αν δεν ήταν στο πλάι της…/ Ο Ντάνος το καμάρι της…/ Αν δεν ήταν κοντά της…/ Στα φουστάνια τα δικά της»!

Η μέρα χαλάρωσης περιελάμβανε για τους παίκτες μπάνιο στη θάλασσα και πολλά τετ α τετ των παικτών. Ο Χρανιώτης έδωσε στη Σάρα Εσκενάζυ να δοκιμάσει τα περίφημα πιτάκια του Ντάνου. Άλλωστε, η ανταλλαγή φαγητού είναι μια κίνηση που είχαν κάνει πρώτα οι Μαχητές.

Η… Ευρυδίκεια και η… Κοκκινίκεια μαγειρική!

“Στη μαγειρική της βάζω ένα 8,9 στην Ευρυδίκη και στον Κοκκινάκη ένα 9,7. Μου αρέσει η αλ ντέντε εκδοχή της Ευρυδίκης, αλλά μάγειρας του Άγιου Δομίνικου είναι ένας”, είπε ο Γιώργος Χρανιώτης σε ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη πριν το ματς και το κλίμα ελάφρυνε για λίγο. Όλα όμως άλλαξαν, όταν οι δύο ομάδες έβαλαν τις μπαντάνες τους και πάλεψαν για το έπαθλο…

Το αγώνισμα

Θυμίζουμε ότι στο αγώνισμα της Δευτέρας, η ομάδα που τα κατάφερε ήταν αυτή των Διασήμων με σκορ 10 – 7. Σήμερα οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα σε ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα, αυτό της επικοινωνίας. Το σημερινό αγώνισμα απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία και ευστοχία. Οι παίκτες καλούνταν να περάσουν από πολλά εμπόδια με ανηφόρες, κατηφόρες και σχοινιά, ενώ όλα κρίθηκαν στον τελικό στόχο. Εκεί, οι παίκτες έπρεπε να περάσουν δύο κρόταλα στις γραμμές του στόχου. Ένας ιδιόμορφος στόχος που δυσκόλεψε Μαχητές και Διάσημους.

Highlight του αγωνίσματος ήταν η αναμέτρηση του Γιάννη Σπαλιάρα και του Γιώργου Χρανιώτη. Στο 2 – 2 οι δύο παίκτες πάλεψαν για τη νίκη αλλά δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ στο στόχο. Οι παίκτες έκαναν περισσότερη ώρα να βάλουν τα δύο κρόταλα στα σχοινιά, από ό,τι έκαναν σε ολόκληρη τη διαδρομή. Οι συμπαίκτες τους είχαν παθιαστεί, αφού ο χρόνος περνούσε και κανείς δεν κατάφερνε να πετύχει τις δύο βολές. Τελικά, άξιζε η αναμονή για την ομάδα των Διασήμων. Ο Γιάννης Σπαλιάρας επέστρεψε στον πάγκο με κάτω το κεφάλι, φανερά απογοητευμένος από την ήττα του.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για Survivor.

Λίγο αργότερα, για άλλη μία φορά έγινε το θαύμα στον αγωνιστικό χώρο. Στην αναμέτρηση του Γιάννη Σπαλιάρα και του Γιώργου Αγγελόπουλου όπου το σκορ ήταν 5 – 6 υπέρ των Μαχητών, το τηλεοπτικό κοινό έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Ο Γιάννης Σπαλιάρας άργησε να φτάσει στο στόχο, όμως όταν έφτασε ήταν αυτός που κατάφερε να βάλει πρώτος τις δύο πετυχημένες βολές με τα κρόταλα στα σχοινιά.

Οι συμπαίκτες του εκστασιάστηκαν! Μάλιστα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έκανε μασάζ στον Σπαλιάρα, ενώ ο Ντάνος δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Έτσι, το σκορ διαμορφώθηκε σε 5 – 7 και στην επόμενη αναμέτρηση ο σκιαθίτης είχε πολύ ένταση, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στον πάγκο μαζί με τους συμπαίκτες του. Όταν αγωνίστηκε για δεύτερη φορά ο Αγγελόπουλος με τον Σπαλιάρα, ο πρώτος κατάφερε με ευκολία να βάλει τα κρόταλα στο στόχο και ο Ντάνος σχολίασε εμμέσως για τον “Σπαλ”: “Πολύ αέρα έχει πάρει!”

Πάντως, η ψυχολογία τους είχε πέσει πολύ την ίδια ώρα που οι Μαχητές είχαν πάρει τα πάνω τους. “Η ψυχολογία τους στο μηδέν” σχολίασε ο Μάριος, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο η αγωνία είχε κορυφωθεί και η Βαλαβάνη φώναξε απελπισμένη: “Θα πάθω καρδιακό, αλήθεια!”

Παρά το αρχικό προβάδισμα των Διασήμων, τελικά οι Μαχητές ήταν αυτοί που κατάφεραν να νικήσουν το έπαθλο. Το σκορ διαμορφώθηκε σε 10 – 6, χάρη στην ευστοχία του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη ενάντια στον Μπο, από την ομάδα των Διασήμων.

Το έπαθλο

Όλοι οι Μαχητές συγκινήθηκαν με το έπαθλο επικοινωνίας, αφού έχουν να δουν τους αγαπημένους τους φίλους εδώ και τέσσερις μήνες. Ο μισθοφόρος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του με την αγαπημένη του σκυλίτσα. Κωνσταντίνος Βασάλος και Γιάννης Σπαλιάρας δέχτηκαν βίντεο από τις συντρόφους τους. Ο πρώτος ήταν φανερά διακριτικός, ενώ το γνωστό μοντέλο το παραδέχτηκε on camera και δήλωσε ότι νιώθει πως έχει περάσει πολύς καιρός μακριά της. Το έπαθλο περιελάμβανε εκτός από το βίντεο από φίλους τους, ένα κιλό ρύζι και ένα κιλό φακές.

Το παιχνίδι ερωτήσεων

Μαχητές και Διάσημοι απάντησαν σε δύσκολες και περίεργες απαντήσεις με αποκορύφωμα την ερώτηση για το λουκάνικο.“Τι μήκος είχε το μακρύτερο λουκάνικο που φτιάχτηκε ποτέ;” ρώτησε ο Σάκης Τανιμανίδης τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο Μαχητής απάντησε 30 μέτρα, ενώ η Διάσημη, 40. Το γέλιο “έπεσε βροχή” αλλά η σωστή απάντηση ήταν, 62,75 χιλιόμετρα.

Τελικά, νικητής ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος απόλαυσε το έπαθλο με τα λουκάνικα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Και κάπως έτσι το επεισόδιο της Τρίτης ήρθε στο τέλος του…

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε; Πώς θα επηρεάσει τις ομάδες η αλλαγή στην διαδικασία της αποχώρησης; Ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες σήμερα στις 21:00.  

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ: Διπλό επεισόδιο με ασυλία και αποχώρηση μαζί! [vid]

Survivor: Ποιος παίκτης πάει απευθείας στον τελικό!

Survivor 24ωρη ψηφοφορία: Ποια είναι η πρώτη τριάδα!

Η κίνηση του Αγγελόπουλου στο χθεσινό Survivor που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε