Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Survivor: Ανθή Σαλαγκούδη και Ασημίνα Ιγγλέζου μπήκαν στο παιχνίδι και αυτή είναι η πρώτη τους μονομαχία

Survivor: Ανθή Σαλαγκούδη και Ασημίνα Ιγγλέζου μπήκαν στο παιχνίδι και αυτή είναι η πρώτη τους μονομαχία

SURVIVOR: Δύο νέα πρόσωπα μπήκαν στις ομάδες των Μαχητών και των Διασήμων στο Survivor, η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ασημίνα Ιγγλέζου, και άναψαν φωτιές από την πρώτη μέρα.

SURVIVOR: Με δύο νέα πρόσωπα ενισχύθηκαν οι ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών στο Survivor. Ο λόγος για τη γνωστή δημοσιογράφο Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μπήκε στην ομάδα των Διασήμων και την αθλήτρια ορεινού τρεξίματος Ασημία Ιγγλέζου, η οποία ενσωματώθηκε στην ομάδα των Μαχητών. Οι υπόλοιποι παίκτες ανέλαβαν να καλωσορίσουν τις δύο νέες παίκτριες και να τις μυήσουν στα μυστικά της επιβίωσης, λέγοντας ότι θα περάσουν δύσκολα.

Η είσοδος της Ασημίνας Ιγγλέζου στο Survivor δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη, καθώς η ίδια, από την πρώτη μέρα φαίνεται να απολαμβάνει τις ομορφιές της παραλίας, χαρίζοντας καυτές πόζες στον φακό, ενώ στη συνέχεια κολύμπησε αναδεικνύοντας την άψογη σιλουέτα της στην κάμερα.

Αυτή τη χαλαρή διάθεση της Ασημίνας Ιγγλέζου δεν την εκτίμησαν κάποιοι από τους συμπαίκτες της, και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων στην κάμερα: «Πρέπει να μπει λίγο στους ρυθμούς του Survivor. Δεν είναι διακοπές εδώ πέρα».

Δείτε την πρώτη μονομαχία ανάμεσα σε Ανθή Σαλαγκούδη και Ασημίνα Ιγγλέζου.

Δείτε την παρουσίαση των δύο νέων παικτών του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις